Οι 5+2 που την έστειλαν στο πλεχτό

Επόμενη αποστολή Νέα Σαλαμίνα για τον Απόλλωνα. Απέναντι σε μία ομάδα που τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Η προϊστορία γέρνει υπέρ των «κυανόλευκων», αλλά υπάρχουν στο μενού μεγάλες σε έκταση νίκες, μία σαρωτική ήττα, αλλά και παιχνίδια με δραματικό φινάλε. Ο Απόλλωνας έχει ξεκινήσει αντεπίθεση και πρέπει να συνεχίσει χωρίς απώλεια. Για να το πράξει πρέπει να διαφυλάξει τα νώτα του (δεν έχει μηδέν παθητικό ακόμη στο Τσίρειο) και φυσικά να σκοράρει. Από πού θα έρθουν τα γκολ; Από νεοφερμένους ή από τους παλιούς;

Εφτά παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ έχουν πλήξει μέχρι σήμερα το ερυθρόλευκο πλεκτό. Τρεις το έκανε ο παλαιότερος, ο Φώτης Παπουλλής με το 1ο του γκολ, να καταγράφεται και στην παρθενική του σεζόν (12-13). Σκυτάλη πήρε ο Ζοάο Πέδρο και ακολούθησε ο Ζελάγια. Ο Φακούντο Περέιρα σκόραρε στο περσινό ματς του πρώτου γύρου και ο Γιούστε ήταν ο τελευταίος από τους νυν που χρίστηκε σκόρερ απέναντι στη Σαλαμίνα.

Υπάρχουν και δύο που το έπραξαν με άλλη φανέλα. Ο Γιώργος Βασιλείου όντας παίκτης του Άρη σε επίπεδο 2ης κατηγορίας (περίοδος 10-11) και ο Εμίλιο Νσούε στην περσινή περίοδο με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο