Σε 6 μήνες κέρδισε εξαετές συμβόλαιο!

Ο Γκρέιαμ Πότερ ανέλαβε τον περασμένο Μάιο την Μπράιτον, υπογράφοντας έως το 2023. Με την ομάδα στην 12η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 15 βαθμούς σε 13 ματς, οι εμφανίσεις της ήταν καλές, ως πρώτο δείγμα γραφής του 44χρονου τεχνικού.

Ο σύλλογος αποφάσισε να επεκτείνει τη διάρκεια του συμβολαίου του Πότερ, έως το 2025, κάτι που αποδέχτηκε και ο ίδιος, δηλώνοντας:

«Είμαι ενθουσιασμένος που το κλαμπ έμεινε ευχαριστημένο από όσα είδε έως τώρα, σε μια σχετικά σύντομη περίοδο, και που έδειξε εμπιστοσύνη σε αυτό που προσπαθούμε να φτιάξουμε.

Ελπίζω πως αυτή είναι μόνο η αρχή σε κάτι που θα αποτελέσει μια επιτυχημένη περίοδο στην ιστορία μας και είμαι ευγνώμων στο κλαμπ που προχώρησε σε αυτή την μακροχρόνια δέσμευση».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Μπράιτον, Τόνι Μπλουμ, είπε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το ξεκίνημα του Γκρέιαμ ως προπονητή στην ομάδα μας, από το καλοκαίρι που ανέλαβε. Είμαι ενθουσιασμένος που εκείνος και οι συνεργάτες του δεσμεύτηκαν με τα νέα μακροχρόνια συμβόλαια.

Μαζί με το τεχνικό του team, συνέχισε την πρόοδο που κάνει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια και έφερε μια διαφορετική προσέγγιση και ένα νέο στυλ παιχνιδιού, το οποίο αγκαλιάστηκε από τους ποδοσφαιριστές μας και άρεσε στους φιλάθλους μας».

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο