Μοίσοφ: "Θα δει ο κόσμος την ΑΕΚ που θέλει"

Ο Μοίσοφ μίληξσε στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου πριν από κάθε παιχνίδι και τόνισε ότι είναι σίγουρος ότι από δω και πέρα θα δει ο κόσμος την ΑΕΚ που θέλει. 

Οι δηλώσεις του: 

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το ερχόμενο με τον Απόλλωνα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά έχουμε το δικό μας πλάνο. Ακολουθώντας της οδηγίες του προπονητή στο αγωνιστικό χώρο θα επιστρέψουμε στην Λάρνακα με το τρίποντο.  Προερχόμαστε από δύο ήττες αλλά αυτό δεν αλλάζει το πλάνο μας που δεν είναι άλλο η επιστροφή στης νίκες. Ο Απόλλωνας έχει μια καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα και αν παίξουμε όπως το προηγούμενο παιχνίδι με πιο λίγα λάθη είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε στην Λάρνακα με το διπλό".

"Μετά τα παιχνίδι της Ευρώπης είχαμε πολλούς και τραυματισμούς. Δεν ήταν 1-2 παίχτες ήταν όλοι σημαντικοί αυτοί που απουσίαζαν. Δεν είχαμε ούτε τύχη. Τώρα σιγά σιγά όλοι επέστρεψαν και είμαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα θα δείτε την ΑΕΚ που θέλει ο κόσμος αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα".

Για το συμβόλαιο του: "Ναι λήγει τον Μάιο το συμβόλαιο μου αλλά έχει ανθρώπους υπεύθυνους για αυτό. Ελπίζω να παραμείνω στην ομάδα. Θέλω να μείνω και αυτό εύχομαι. Αλλά για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και θέλω να είμαι καλά να αγωνίζομαι. Εύχομαι σύντομα να υπογράψω γιατί εδώ είναι χαρούμενη και οικογένεια μου".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο