Τεϊσέιρα: «Έμεινα άφωνος από τους πανηγυρισμούς για το κύπελλο»

 

Για την παρουσία του στην ΑΕΛ: «Ήθελα να φύγω από την Πορτογαλία, να πάω στο εξωτερικό. Είδα ότι η AΕΛ είχε συμμετοχές στην Ευρώπη και ήταν ανταγωνιστική στο πρωτάθλημά της. Είδα ότι είχαν επίσης έναν Πορτογάλο προπονητή (Μπρούνο Μπαλταζάρ) και φυσικά αυτό βοήθησε. Την πρώτη σεζόν έπαιξα μόνο σε 11 παιχνίδια. Ωστόσο, με τον ερχομό του Ντούσαν Κέρκεζ, έχω παίξει σχεδόν σε κάθε αγώνα. Η ομάδα έχει κατακτήσει το κύπελλο μετά από 30 χρόνια! Ήταν τρελό! Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για μένα, έχω προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα και στην Κύπρο».

Για τους οπαδούς: «Οι οπαδοί είναι φανατικοί! Ακόμα και όταν παίξαμε στο Europa League και πήγαμε στην Ελλάδα, μας ακολούθησαν αρκετοί οπαδοί. Δυστυχώς, όμως, δεν πηγαίνουν στα παιχνίδια εντός Κύπρου λόγω της κάρτας. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω. Είναι εναντίον αυτής της κάρτας και σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν πάνε στα γήπεδα. Έχω δει τη δυναμική του κόσμου, όταν κατακτήσαμε το κύπελλο αλλά και στο
Europa League, αλλά δεν είμαστε αρκετά τυχεροί να τους δούμε στο γήπεδο».

Για την κατάκτηση του κυπέλλου: «Ήταν φανταστικό, δεν μπορώ να σας περιγράψω, είχαν περάσει 30 χρόνια, οι οπαδοί το ήθελαν τόσο πολύ, ήταν εξαιρετικό. Δεν ήμασταν το φαβορί, αλλά το πετύχαμε. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία, αποκλείσαμε το συμπολίτη (σ.σ Απόλλωνα) και στον τελικό νικήσαμε τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ. Είμαστε υπερήφανοι γιατί το όνομά μας γράφτηκε στην ιστορία της ομάδα. Είχα μείνει άφωνος από τους πανηγυρισμούς στην πόλη».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο