Πρώτα όπως έπρεπε, μετά όσο έπρεπε

Αν υποτεθεί ότι χρειαζόταν (και) αυτή η απόδειξη, η Ανόρθωση της περιόδου 2019/20 απέδειξε ότι είναι… παντός καιρού. Πλήρως ανεπηρέαστη από τις καιρικές συνθήκες (και τον ντόρο που σήκωσαν πριν τη σέντρα), αλλά και τη διακοπή του πρωταθλήματος η «Κυρία» μπήκε στο «Στέλιος Κυριακίδης» κι έκανε τη δουλειά της.

Στο πρώτο ημίχρονο την έκανε όπως έπρεπε. Άριστα διαβασμένη, άψογα προετοιμασμένη και απόλυτα συγκεντρωμένη άνοιξε νωρίς το σκορ, έψαξε μεθοδικά το δεύτερο, το πέτυχε και -το κυριότερο- δεν επέτρεψε στην Πάφο ούτε καν την… υποψία ότι μπορεί να της βάλει τρικλοποδιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο σύλλογος της Αμμοχώστου έκανε τη δουλειά όσο έπρεπε. Όσο έπρεπε για να φτάσει ο ίδιος στο 3-0, όσο έπρεπε για να κρατήσει ανέπαφη την εστία, όσο έπρεπε για να προφυλάξει παίκτες και δυνάμεις για τα επερχόμενα ντέρμπι με τους «αιωνίους» της Λευκωσίας (ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια).

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει γαλουχηθεί στον πρωταθλητισμό και σε αυτόν (διακήρυξε εξ αρχής ότι) μυεί την ομάδα του. Η Ανόρθωση αυτής της σεζόν είναι μια ομάδα σε αποστολή. Και αυτό φαίνεται, όπως παραδέχτηκε και ο Κάμερον Τόσακ, από κάθε πτυχή: την προετοιμασία της, το πλάνο της, την εφαρμογή του, τη διαχείριση των νικών και των ηττών.

Πού θα τη βγάλει αυτή η συνταγή της επιτυχίας, όπως τη χαρακτήρισε ο Μίχαλ Ντούρις, είναι υπερβολικά πρόωρο να προβλέψει κάποιος. Ο διακαής πόθος των φίλων της σίγουρα είναι να τη βρει εκεί, όπου την έφερε η πρώτη αγωνιστική του 2020…

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο