Άρσεναλ: Τα έβαλε με... το γρασίδι ο Αρτέτα! (vid)

Ο προπονητής της Άρσεναλ άσκησε κριτική στους «Clarets» για την κατάσταση του αγωνιστικού τους χώρου, ενώ παράλληλα εξήρε τον Σκόντραν Μουστάφι για την απόδοσή του.

Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες στην Πρέμιερ Λιγκ συμπλήρωσαν οι «Κανονιέρηδες» στο «Τερφ Μουρ», μένοντας στo 0-0 κόντρα στη γηπεδούχο Μπέρνλι.

Ο Μικέλ Αρτέτα υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι η ομάδα του δυσκολεύτηκε ιδιαιτέρως να αγωνιστεί στο γήπεδο της ομάδας του Λάνκασιρ.

«Οι συνθήκες ήταν δύσκολες – το γρασίδι ήταν πολύ ψηλό και δεν το είχαν ποτίσει. Αυτό δεν βοηθάει και πολύ να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ούτε εγώ είχα ποτίσει το γρασίδι στο προπονητικό μας κέντρο την προηγούμενη ημέρα, επειδή το περίμενα αυτό, όμως το παιχνίδι μας δεν διευκολύνθηκε.

Οι της Μπέρνλι κάνουν ό,τι κάνουν πραγματικά καλά και τους επιτρέπεται να το κάνουν, συνεπώς οφείλεις να προσαρμοστείς. Κάποιες στιγμές δεν ήταν το γρασίδι – ήταν η ποιότητά τους και αυτό που κάνουν καλά και εμείς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε με το σωστό τρόπο», σχολίασε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Εξάλλου, ο Μικέλ Αρτέτα στάθηκε και στη θετική παρουσία του Σκόντραν Μουστάφι στο «Τερφ Μουρ», τονίζοντας το «θάρρος» του Γερμανού σέντερ μπακ έπειτα από το… σοβαρό λάθος του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι.

«Του είπα ότι μπορεί να κάνει ένα λάθος, όμως μου άρεσε η αντίδρασή του μετά και το θάρρος που είχε να παίξει και να πάρει αποφάσεις. Προπονείται πραγματικά καλά και νομίζω ότι είδατε και εσείς το πόσο καλός ήταν», εξήγησε ο προπονητής των «Κανονιέρηδων».

Ο 27χρονος Μουστάφι έχει συμπληρώσει 11 συμμετοχές ως βασικός και άλλες δύο ως αλλαγή σε όλες τις διοργανώσεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο