Οι δυο όψεις της 3ης σερί ήττας

Η αγωνιστική κρίση συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν και από την Πάφο, είδαν το αρνητικό σερί να αυξάνεται (μετά τις ήττες από ΑΕΛ και ΕΝΠ) και την κορυφή να απομακρύνεται. Πλέον βρίσκονται στο -8 από την κορυφή και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία απέκτησε χαρακτήρα τελικού.

Η σημερινή ήττα από την Πάφο είχε μια πολύ σημαντική διαφορά από τις προηγούμενες δυο. Ναι μεν ο Απόλλωνας είχε παρόμοια -μέτρια- απόδοση, όμως, κανείς δεν μπορεί να του στερεί ετσιθελικά τις πιθανότητες για τη νίκη. Ο Γιώργος Νικολάου αυτό έκανε στο «Στέλιος Κυριακίδης». Δεν έδωσε δυο καθαρά πέναλτι στον Πίττα και στον Πέδρο, που θα έδινε το δικαίωμα στον Απόλλωνα να ισοφαρίσει το γκολ χέρι της Πάφου.

Στον Απόλλωνα «βράζουν» με τη διαιτησία του κ. Νικολάου, αλλά δεν πρέπει να αφήσουν τα συναισθήματα να επισκιάσουν τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας. Το παραδέχθηκε και ο Φανούριος Κωνσταντίνου ότι η απόδοση δεν ήταν η πρέπουσα. Επομένως, ο Σωφρόνης Αυγουστή οφείλει να βρει τις λύσεις που θα βγάλουν την ομάδα από την αγωνιστική κρίση.

Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είναι μια καλή ευκαιρία για να συμβεί αυτό. Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που ταλαιπωρείται από σοβαρά προβλήματα. Το σαββατιάτικο ντέρμπι είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Απόλλωνα, αφού σε ενδεχόμενο νίκης θα ισοβαθμήσει με τους γαλαζοκίτρινους στην 3η θέση.   

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο