Mπροστά μία χαρά, πίσω είναι το θέμα

Ο Απόλλωνας ήταν υπό μεγάλη πίεση. Δεδομένο. Σαφώς και μετά την νίκη επί της Δόξας, όπως και αν ήρθε (άγχος μέχρι το τελικό σφύριγμα και ας άρχισε ιδανικά η μέρα), νιώθει ανακούφιση. Σκεφτείτε απλά να έχανε και σήμερα βαθμούς. Πάτησε φρένο στην οπισθοδρόμηση, πρέπει τώρα να επιταχύνει προς τα εμπρός.

Σημαντικό είναι να κάνει πιο εύκολη τη ζωή στον εαυτό του. Σκόραρε νωρίς, πέτυχε τρία γκολ και έφτασε τα 35. Μία συγκομιδή που με βάση τους μέσους όρους στο πρωτάθλημα είναι πολύ υψηλή. Σήμερα, αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη καλύτερη από τις 12 ομάδες.

Παρόλα ταύτα, αν θέλει η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή να ανέβει από κάθε άποψη στην αμυντική της επίδοση, αν προτιμάτε στην αμυντική της συμπεριφορά.

Σήμερα, αμέσως μετά το 1-0, δέχτηκε την ισοφάριση, είδε την Δόξα να χάνει δύο τετ α τετ. Σκόραρε μετά δις και εκεί που ηρέμησε, ήρθε άλλο ένα γκολ (δεν αμύνθηκε καλά), να τον βάλει και πάλι στην μέγγενη της πίεσης.

Είναι επαναλαμβανόμενο, μιλούν άλλωστε και οι αριθμοί. Ο Απόλλωνας δέχτηκε 28 γκολ, τα διπλάσια από τις τρεις ομάδες που είναι πάνω από αυτόν στην βαθμολογία. 

Κράτησε μόλις 5 φορές μηδέν παθητικό, μετρά έξι συνεχόμενους αγώνες (πάντα στο πρωτάθλημα) που δέχτηκε τέρμα. Δεν είναι θέμα των αμυνομένων μόνο, είναι όλη η ομάδα που πρέπει να φέρει καλύτερη ανταπόκριση στον αναχαιτιστικό τομέα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο