«Φαίνεται ότι έρχεται τσουνάμι»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίπου εξέφρασε τις δικές του απόψεις όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαίρου και τόνισε ότι έρχεται τσουνάμι όσον αφορά το οικονομικό.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις στον SuperΣπορFM 104.0:

«Είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει. Όλοι οι παράγοντες της πρώτης κατηγορίας είναι προβληματισμένοι και ο καθένας προσπαθεί να βρει λύσει για να υπάρξει επόμενη μέρα. Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει. Είναι σημαντικό που όλοι οι παράγοντες έχουν κοινό στόχο. Νιώθω ότι όλος ο κόσμος προσπαθεί να υπάρξει η επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο.

Τα χρονικά περιθώρια λιγοστεύουν. Στόχος είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αλλά όλα εξαρτώνται από τον εχθρό. Εμείς καλά την έχουμε, αυτοί όμως που είναι στην πρώτη γραμμή... Ζητούμε προστασία σε όλους αυτούς, είτε αστυνομικούς, είτε γιατρούς, είτε στρατιώτες, είτε νοσοκόμους.

Η ΟΥΕΦΑ δεν ξεκαθαρίζει και είναι στη δικαιοδοσία της κάθε χώρας. Οι αποφάσεις θα παρθούν αναλόγως της πορείας που θα έχουμε. Αυτό που περιμένουν όλοι είναι να περάσει ακόμα λίγος χρόνος. Θα πρέπει εμείς να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Μέχρι τις 20 του Απρίλη θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

Βασικό κομμάτι είναι τα τηλεοπτικά. Δεν βασιζόμαστε μόνο στα τηλεοπτικά. Από άλλες πλευρές έχουν εξαφανιστεί οι χορηγοί. Όσον αφορά το τηλεοπτικό έχει σταματήσει για να δούμε την επόμενη μέρα. Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις. Φαίνεται ότι έρχεται τσουνάμι σε ότι έχει σχέση με το οικονομικό.

Η ΚΟΠ προσπαθεί να βρει λύσεις και τις επόμενες μέρες θα μπουν εισηγήσεις για την επόμενη μέρα.

Ετοιμάζει σχέδιο η ΚΟΠ για τις πληρωμές. Για τόσα χρόνια ήμουν υπερ των παικτών. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει αν θα μπορέσει την επόμενη μέρα θα έχει φαγητό. Βλέποντας δηλώσεις ότι βρήκαν την ευκαιρία να μην πληρώσουν τους παίκτες. Τέτοιες δηλώσεις δεν θεωρώ ότι είναι σωστές. Πρώτα προσβάλλει τα σωματεία. Δεν σκέφτεται ο φίλος μου ο Νεοφυτίδης πιο πολύ τους παίκτες από εμάς. Δεν είναι ώρα να είμαστε εμείς και εσείς. Είναι η ώρα να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας. Δεν πρέπει να παίρνουμε ακραίες θέσεις. Να κάτσουμε όλοι μαζί για να βρούμε τις λύσεις».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο