Το μήνυμα της συμπατριώτισσας μας που κάνει το μεγάλο βήμα!

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Κατερίνα Ζακχαίου δεν θα συνεχιστεί. Η Κύπρια κεντρική στα 21 της χρόνια αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και έτσι του χρόνου θα αγωνιστεί στην Κούνεο.

Δεδομένες είναι επίσης και οι αποχωρήσεις των Λαμπρούση και Λαζάρεβιτς με την πρώτη να μετακομίζει στη Γαλλία και τη δεύτερη να σταματά για να κάνει οικογένεια.

Το μήνυμα της Κατερίνας Ζακχαίου αναφέρει: “Ένας πολυ όμορφος κύκλος τριών χρονών φτάνει στο τέλος του. Τρία χρόνια γεμάτα συγκίνησεις και εμπειρίες αξέχαστες όπως οι άνθρωποι που γνώρισα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στις συμπαίκτριες μου, στο προπονητικό επιτελείο και τους ανθρώπους της διοίκησης που ηταν εκει δίπλα μου στις ομορφότερες αλλά και στις πιο δύσκολες στιγμές! Επίσης ενα μεγαλο ευχαριστώ στους υπέροχους φιλάθλους που ηταν εκει να μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια μας. Εις το επανιδειν. Bye red family”!

Η Κατερίνα Ζακχαίου ξεκίνησε την καριερα της απο τον Απόλλωνα Λεμεσού όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Τότε ήρθε στη Ελλάδα για χάρη του Πανναξιακού και ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο