Άκυρη η αναβολή, ενοχλημένος ο ΑΠΟΕΛ που μιλά για πίεση από τρίτους

Με ανακοίνωση του ο ΑΠΟΕΛ τοποθετείται για την απόφαση της ΚΟΠΕ να ανακαλέσει την αναβολή που θα γινόταν αρχικά στο Παφιακός-ΑΠΟΕΛ, το οποίο τελικά θα διεξαχθεί κανονικά.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για τη νέα απόφαση της ΚΟΠΕ εν όψει του Παφιακός-ΑΠΟΕΛ. 

Αρχικά, η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας επικοινώνησε με το Σωματείο μας εαν αποδέχεται το αίτημα του Παφιακού για να αναβολή του αυριανού αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του κλειστού "Αφροδίτη". Τα Σωματεία ήρθαν σε επικοινωνία και σε συμφωνία για την αναβολή του παιχνιδιού και εισηγήθηκαν αυτό να διεξαχθεί στις 04 Φεβρουαρίου. Ο προπονητής της ομάδας μας -και πιθανόν ο αντίστοιχος του Παφιακού- διαφοροποίησε το πρόγραμμα προπονήσεων και παραχώρησε ρεπό στους πετοσφαιριστές του. Εν τούτοις, η ώρα 21:00 η απόφαση της Ομοσπονδίας άλλαξε και ενημέρωσαν τα Σωματεία ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά αύριο στις 20:00.

Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως ασκήθηκαν έντονες πιέσεις από τρίτους και οι οποίες καρποφόρησαν, αλλά αδικούν κατάφωρα τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο