Οργανωμένοι Απόλλων κατά της διοίκησης του Σωματείου

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση κατά της διοίκησης του Σωματείου, η οποία σύμφωνα με τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, άφησε αβοήθητο το γυναικείο τμήμα Πετόσφαιρας.

Εκτακτη ανακοίνωση,

Υποστηρικτές της μεγάλης ιδέας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ γινόμαστε μάρτυρες ακόμη μιας θλιβερής είδησης για το τεράστιο σωματείο της ομάδας μας καθώς ένα τμήμα με πανω από 50 τίτλους το αφήνουν αβοήθητο κι αμέτοχο με μόνη επιλογή το κλείσιμο του!

Σηκώστε μανικιά και πιάστε δουλεία γιατί ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν ειναί απλα ποδόσφαιρο ειναι ΙΔΕΑ και τετοίου ειδούς έκτρωπα δεν είναι ανήκουν στην ιστορία μας!

Σταματήστε να κάνετε τις "γλάστρες" εκει στο σωματειό γιατι το ειπάμε κι αλλες φορές η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ στο μέγιστο και αναφερόμαστε για ΟΛΑ τα τμήματα ανεξαιρέτως!

Ηρθέ η ώρα να καταλάβουν ολοί πώς όποιος προσπαθεί να ρίξει την ΙΔΕΑ μας στον πάτο θα μας βρεί μαυροφορεμένους και ο μόνος τροπος για να καταλάβει τα αισθήματα που νιώθουμε είναι όταν θα μας κοιτά στα μάτια αφου θα είναι τα μόνα που θα φαίνονται,καμιά φυλακή δεν μας φοβίζει !

Ολο αυτό που εσείς προκαλέσατε δεν είναι μίσος πρός εσάς ειναι απογοήτευση και αγανάκτηση γιατί φτάσαμε στο απροχώρητο!
Οσοι πλουτίζουν απο τις αξίες που πολεμάμε τόσα χρόνια θα πληρώσει!

Δεν βγηκατέ ποτε στους δρόμους για να δείτε την χαρά που νιώθουμε όταν πέρνουμε τίτλο σε όποιο άθλημα και αν ειναί.

Εσεις απλά κρατάτε χαρτονομίσματα και κάνετε καταθέσεις στους λογαριασμούς σας!

Μετά απ´αυτο το γεγονός σαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ δεν δεχόμαστε κλείσιμο για ΚΑΝΕΝΑ τμήμα γιατί θα πέσουν κεφάλια!

ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ πλέον!

Ενημέρωση το πως προχωράμε εντός των ημερών!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ - ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο