"Επιστρέφει στο σπίτι του ο κ. Γιαννάκης Χριστοφόρου"

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον κ. Γιαννάκη Χριστοφόρου για την περίοδο 2019/20.

Ο κ. Χριστοφόρου υπήρξε πετοσφαιριστής της θρυλικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ της δεκαετίας του ’80, όταν ο ΑΠΟΕΛ μονοπωλούσε τους τίτλους στη Κυπριακή πετοσφαίρα και κρατούσε ψηλά τη σημαία του Σωματείου.

Με το πέρας της καριέρας του ως πετοσφαιριστής, ακολούθησε την προπονητική και ήταν στα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΠΟΕΛ, της Ολυμπιάδας και της Ανόρθωσης.

Έπειτα υπήρξε βοηθός προπονητής στον ΑΠΟΕΛ, στην Ομόνοια (σε δύο περιόδους), στη γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας και στην αντίστοιχη της Ανόρθωσης για μια τριετία.

Στις επιτυχίες του σαν προπονητής συγκαταλέγεται και η κατάκτηση του πανευρωπαικού πανεπιστημιακού πρωταθλήματος.

Επιπρόσθετα, ο κ. Χριστοφόρου είναι ο μοναδικός Κύπριος προπονητής που κατέχει το προπονητικό δίπλωμα του ανώτατου επιπέδου της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FIVB Level 3).

Καλωσορίζουμε τον κ.Γιαννάκη Χριστοφόρου στην αγαπημένη του ομάδα και του ευχόμαστε να πετύχει στον ΑΠΟΕΛ ως προπονητής, όσα πέτυχε ως πετοσφαιριστής.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: « Για την ιστορία να αναφέρω πως ο κ. Γιαννάκης ήταν ο πρώτος μου προπονητής στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ αν πάμε αρκετά χρόνια πίσω. Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και το πάθος του για το άθλημα παραμένει αναλλοίωτο. Γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να πρωταγωνιστείς με τον ΑΠΟΕΛ και εύχομαι να γίνει ο πρώτος πετοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που θα κατακτήσει πρωτάθλημα και ως προπονητής!»

Με τη σειρά του ο κ. Χριστοφόρου ανέφερε: «Ευχαριστώ το ΔΣ του σωματείου και τον κ. Σεβέρη για την επιλογή μου ως προπονητή. Θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί ο ΑΠΟΕΛ όπως αρμόζει στην ιστορία και φιλοσοφία του και να διεκδικήσουμε και τους δύο τίτλους».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο