Ανανέωσε και ο Φράγκου στον ΑΠΟΕΛ

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πετοσφαιριστή Ανδρέα Φράγκου ανακοίνωσε το Σωματείο ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 35χρόνο διαγώνιο Ανδρέα Φράγκου.

Ο Κύπριος πετοσφαιριστής αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Μαραθώνα και αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες, όπως η Αναγέννηση Δερύνειας, το Φρέναρος, η Ολυμπιάδα και ο Εθνικός Λατσιών .

Στον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε πέραν από πέρυσι, το 2008-09 και ξανά στις δύο πρώτες χρονιές επαναλειτουργίας του τμήματος. Το 2012-13 όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα Β´ κατηγορίας και την ουσιαστική επιστροφή του ΑΠΟΕΛ στο κυπριακό βόλεϊ, αλλά και το 2013-14 στην επιστροφή της της ομάδας στην Ά Κατηγορία.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Ανδρέα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Με τον Ανδρέα εκτός από φίλοι εδώ και παρά πολλά χρόνια υπήρξαμε και συμπαίκτες παλαιότερα, ενώ ήταν από τους παίκτες που έσπευσαν να με βοηθήσουν το 2012 όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος. Γνωρίζει το ρόλο του στη ομάδα και είναι έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί. Είναι ένας πολύ ευχάριστος και θετικός χαρακτήρας και είναι χαρά μας που τον έχουμε στον ΑΠΟΕΛ».

Με τη σειρά του ο Ανδρέας Φράγκου υπογράμμισε: «Φέτος θα είναι η πέμπτη μου χρονιά στον ΑΠΟΕΛ. Ήμουν συμπαίκτης με τον Ζήνωνα στον ΑΠΟΕΛ το 2008-09 και ο ίδιος ο Ζήνωνας με έφερε πίσω στη ομάδα όταν άνοιξε ξανά το τμήμα το 2012 και έμεινα ως το 2014. Πέρυσι με την επιστροφή του Ζήνωνα δεν επέστρεψα και εγώ και είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που ανήκω στον ΑΠΟΕΛ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο