Έκκληση από Πετρακίδη: "Το τμήμα βρίσκεται στα όρια του γκρεμού"

Ο αρχηγός της πετοσφαιρικής Ομόνοιας, Αχιλλέας Πετρακίδης, με επιστολή του κάνει έκκληση προς τον κόσμο για στήριξη της ομάδας. Το τμήμα πετόσφαιρας περνάει δύσκολες στιγμές, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα με τον αρχηγό να βγαίνει μπροστά. Το τμήμα όπως αναφέρει βρίσκεται στα όρια του γκρεμού και της διάλυσης.

Αναλυτικά η επιστολή του Πετρακίδη:

«Χαίρετε και συγνώμη για την ενόχληση,

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνω σε αυτή την διαδικασία αλλά έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο, το σωματείο μας για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά το τμήμα της πετόσφαιρας που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει πάρα πολλούς τίτλους και χαρές στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που τόσο πολύ τους έχουν λείψει.

Παίρνω την πρωτοβουλία να αποταθώ σε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ γιατί σαν αθλητής και φίλαθλος δεν αποδέχομαι και δεν αξίζει σε κανένα τμήμα αυτού του σωματείου να βρίσκεται στα όρια του γκρεμού και της διάλυσης.

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα και σε ποια κατάσταση βρίσκεται το πετοσφαιρικό τμήμα.

Η δομή και η φιλοσοφία αυτού του τμήματος βασίζετε στην αγάπη και το πάθος των ανθρώπων που αποτελούν το τμήμα (παίχτες, προπονητές, διοίκηση) αλλά αυτά δεν είναι αρκετά για να συνεχίσει η ομάδα μας να αποτελεί την βασίλισσα της κυπριακής πετόσφαιρας των τελευταίων χρόνων.

Κάνουμε έκκληση και στρέφουμε τις ελπίδες μας για επιβίωση στον κόσμο μας, που είμαι σίγουρος αν κινητοποιηθεί μπορούμε να κρατήσουμε την ομάδα μας ισχυρή και να πρωταγωνιστεί όπως μας έχει συνηθίσει.

Αν για οποιοδήποτε λόγω συμβεί το ανεπιθύμητο, είμαι υπερήφανος που αγωνίστηκα με το τριφύλλι στο στήθος και αποτέλεσα μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, έχω δώσει τα πάντα για να φτάσει στην κορυφή, θα φύγω με ήσυχη την συνείδηση και το κεφάλι ψηλά που έχω βάλει το δικό μου λιθαράκι στην ιστορία του μεγαλύτερου σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ που το μόνο που μου προκαλεί είναι δέος και θαυμασμό.

Είναι κρίμα και άδικο για αυτό το τμήμα που η προσφορά του είναι γνώστη και έχει προσθέσει τίτλους και επιτυχίες στην ιστορίας του σωματείου.

Με εκτίμηση αθλητής και φίλαθλος ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ,

Πετρακίδης Αχιλλέας»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο