Ανανέωση συνεργασίας με Αλέξη Κυθραιώτη

Tην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξη Κυθραιώτη ανακοίνωσε το πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ:

Το πετοσφαιρικο τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 38χρονο λίμπερο Αλέξη Κυθραιώτη.

Ο Αλέξης είναι γέννημα θρέμμα του ΑΠΟΕΛ ανδρώθηκε στην ομάδα μας και αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια με τα γαλαζοκίτρινα. Αυτό τον κάνει τον αρχαιότερο παίκτη της ομάδας μας αφού ανήκει σε αυτή απο το 1992! Αγωνίστηκε επίσης στον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη χρονιά που επαναλειτούργησε το τμήμα πετόσφαιροας, την περίοδο 2012-13. Παρά την μεγάλη του αποχή επέστρεψε στην ομάδα μας τη περσινή σεζόν, για να γεμίσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ και να αποτελέσει μαζί με τον Παντελή το δίδυμο των λίμπερο.  Ευχόμαστε στον Αλέξη πέραν των πολλών τίτλων που κατέκτησε με τον ΑΠΟΕΛ ως αθλητής των αναπτυξιακών μας τμημάτων κάποτε, να κατάκτησει και τίτλο με την ανδρική ομάδα.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Πέρσι όταν είχαμε την ανάγκη για δεύτερο λίμπερο αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Αλέξη και δικαιωθήκαμε. Ήταν ευχάριστη έκπληξη πως ακόμα και παρά την μεγάλη αποχή του αποτελούσε αγωνιστική εγγυήση. Είναι από τα παιδιά που εκτιμώ διότι αφιλοκερδώς με βοήθησε αγωνιστικά όταν επαναλειτούργησα το τμήμα το 2012. Ακόμη και τώρα το κάνει καθαρά για την αγάπη του για τον ΑΠΟΕΛ και το άθλημα. Έχει δει το πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ σε όλες τις φάσεις του εδώ και 25 χρόνια, αφού είναι ο παλαιότερος και με τα περισσότερα χρόνια υπηρεσίας στην ομάδα και είναι πολύ χρήσιμος και για εξωαγωνιστικούς λόγους». 

Από τη πλευρά του ο Αλέξης Κυθραιώτης ανέφερε: «Η περσινή αγωνιστική πορεία του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ σε συνδυασμό με τη σοβαρή προσπάθεια  που γίνεται απο τον Ζήνωνα Σεβέρη ο οποίος άλλαξε τη νοοτροπία στην ομάδα, με κάνει να πιστεύω ότι ίσως φέτος πάρουμε κάποιο τίτλο μετά απο πολλά χρόνια. Επιτέλους ο πετοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ απέκτησε τη παλιά του ταυτότητα που δεν είναι άλλη απο το να είναι πρωταγωνιστής . Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι θα δώσω το 100% στην φετινή χρονιά (και γνωρίζοντας τους πιο πολλούς συμπαίχτες  μου, το ίδιο θα πράξουν και αυτοί) και είμαι σίγουρος, ότι τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο