Μένει και ο Παναγίδης σπίτι του!

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον πασαδόρο Αλέξανδρο Παναγίδη.

Η ανακοίνωση: 

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 27χρονο πασαδόρο Αλέξανδρο Παναγίδη.

Ο Αλέξανδρος έκανε τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και ακολούθως, συνέχισε στην εφηβική ομάδα της Ομόνοιας. Το 2010 αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Δερύνειας και ανακηρύχθηκε καλύτερος έφηβος, ενώ είχε κληθεί και στην Εθνική Αντρών.

Το 2012-13 όταν ο ΑΠΟΕΛ επαναλειτούργησε το πετοσφαιρικό τμήμα, επέστρεψε και βοήθησε την ομάδα να ανέλθει στην 1η κατηγορία ως πρωταθλήτρια. Έπειτα έφυγε για σπουδές στην Αγγλία, όπου αγωνιζόταν στα πανεπιστημιακά πρωταθλήματα και επέστρεψε στην ομάδα μας, αφού πρώτα έκανε μια σεζόν στη Β’ κατηγορία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο πολλές επιτυχίες στην αγαπημένη του ομάδα!

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνων Σεβέρης δήλωσε: «Με τον Αλέξανδρο μας συνδέουν χρόνια φιλίας, αφού ήμασταν συμπαίκτες στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ (με προπονητή τότε, το νυν προπονητή της ομάδας Γιαννάκη Χριστοφόρου), όπως και τη σεζόν 2012-13. Ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να με βοηθήσουν όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος το 2012 και είναι με μεγάλη χαρά που τον έχουμε στην ομάδα. Είναι ΑΠΟΕΛίστας, γνωρίζει το ρόλο του στην ομάδα και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει».

Με τη σειρά του ο Αλέξανδρος Παναγίδης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ και ακόμη περισσότερο τον φίλο και παλιό μου συμπαίκτη Ζήνωνα Σεβέρη, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου. Στόχος μου όπως και πέρυσι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο. Αξίζει στον πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ ένα τρόπαιο μετά από τόσα χρόνια». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο