Στην Κομοτηνή ο Γεώργιος Χρυσοστόμου

Ένας από τους κορυφαίους πετοσφαιριστές μας στην παραλία ο Γεώργιος Χρυσοστόμου δεν θα μείνει αδρανής το χειμώνα. Ο φοιτητής των  ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Αθλητικής Ενώσεως Κομοτηνής.

Ο Χρυσοστόμου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την ακριτική ομάδα στις 15 Μαϊου 2020. Ο Γεώργιος Χρυσοστόμου μαζί με τον Τόνι Λιοτατή το φετινό καλοκαίρι κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στους ΑΜΚΕ του Μαυροβουνίου  και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Κύπρου στο beach Volley.

Παραμένει Λατσιώτης ο Θ. Προύσαλης

Ξανά στον Εθνικό Λατσιών ο Ελλαδίτης Θανάσης Προύσαλης. Ο πετοσφαιριστής ενισχύει το πλάνο της ομάδας των Λατσιών στην ΟΠΑΠ Β Κατηγορία Ανδρών με στόχο να ανέλθουν βαθμολογικά. Το συμβόλαιο του 35χρονου πετοσφαιριστή ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2010.

Ο αθλητής από τη Βέροια τα τελευταία χρόνια βοήθησε τον Εθνικό σε πολλούς τομείς.

Από την Ανόρθωση στην ελληνική Β Εθνική η Θάλεια Χριστοπούλου

Aπό την Ανόρθωση στη Β Εθνική Ελλάδος. Αφού κατέκτησε το τρεμπλ στην Κύπρο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η 19χρονη κεντρική (23 Ιουνίου 2000) Θάλεια Χριστοπούλου άφησε την ομάδα της Αμμοχώστου για τον Α.Σ. Βόλης.

Η ομάδα αγωνίζεται στη Β Εθνική και ενισχύθηκε σημαντικά τη φετινή χρονιά. Το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 15 Μαϊου 2020.

Από την ΚΟΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο