Προς οριστικη διακοπή και η πετόσφαιρα

Τον δρόμο που άνοιξε η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας για οριστική διακοπή πρωταθλήματος, θα ακολουθήσει και η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας.

Η ομοσπονδία και οι ομάδες βρίσκονται σε συνεχή επαφή για την επόμενη ημέρα μετά την απόφαση για αναστολή των δραστηριοτήτων. Την δεδομένη στιγμή υπάρχει καθολική άποψη ότι η σεζόν πρέπει να τελειώσει τώρα. Την ίδια στιγμή, η πρόταση των ομάδων προς την Ομοσπονδία είναι να  ανακυρυχθεί πρωταθλήτρια η Ομόνοια.  

Ταυτόχρονα να μην ισχύει διαβάθμιση ομάδων, δηλαδή οι οκτω  ομάδες που αγωνίζονται τώρα στην Α` κατηγορία να συνεχίσουν και την νέα χρονιά. Ωστόσο την νέα αγωνιστική περίοδο, το πρωτάθλημα πετόσφαιρας να διεξάγεται με εννέα αντί για οκτώ ομάδες.  Αυτό γιατί η Ολυμπιάδα Φρενάρους θα ανέλθει από το πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας.  

Η συγκεκριμένη πρόταση για το πρωτάθλημα Α` κατηγορίας Ανδρών έχει γίνει και για το πρωτάθλημα Α` κατηγορίας Γυναικών. Σε μια τέτοια εξέλιξη προκύπτουν θέματα όπως τα συμβόλαια που διατηρούν οι ομάδες με αθλητές και προπονητές.  Γι` αυτά οι διοικήσεις των ομάδων θα πρέπει να διαβουλευτούν με τους αθλητές - εργοδοτούμενους για λύση επί του θέματος.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο