Η Κύπρος τις εντυπώσεις, αλλά οι Ισπανοί τη νίκη

Η Εθνική Ισπανίας παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε στο δεύτερο σετ κέρδισε την Εθνική Ανδρών με 3-1 σετ στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και πέτυχε την πρώτη νίκη στην πρεμιέρα του Δ’ Προκριματικού Ομίλου.

Οι Ισπανοί με όπλο την εμπειρία κέρδισαν τον αγώνα με την Εθνική Κύπρου να παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο και να κερδίζει το δεύτερο σετ. Η κούραση της Κύπρου και η κλάση της Εθνικής Ισπανίας βοήθησε τους «φούριας ρόχας» να κερδίσουν τα δυο επόμενα σετ και να πάρουν τη νίκη. Η ομάδα του R.Maldonado κέρδισε τον αγώνα με τα εξής σετ με: 25-22, 25-27, 25-17, 25-17.

Με μπόλικο ενθουσιασμό μπήκε η Εθνική μας και δεν άφησε την Εθνική Ισπανίας να ξεφύγει 04-04. Η Εθνική μας με όπλο τις συνεργασίες στο φιλέ ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ 10-12, αλλά οι Ισπανοί προηγούνταν σταθερά 11-15. Ένα λάθος των Ισπανών και ένας άσος του Σωτήρη Σιαπάνη βοήθησε την Εθνική να μειώσει στους τρεις 13-16. Ένα ρελάνς από τους «φούριας ρόχας» τους έδωσε γερό προβάδισμα 13-19. Ο Χρίστος Προδρόμου με μονό μπλοκ και ένα καλό σέρβις έδωσε ώθηση στους «μπλε» που μείωσαν στους τρεις 16-19 αρνούμενοι να τα παρατήσουν. Οι Ισπανοί κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα 19-23, αλλά ο ενθουσιασμός των παικτών μας (πέρασαν ως αλλαγές Στρουγκάρεβιτς, Μαυρομμάτης έφερε τη μείωση του σκορ 21-23. Τελικά, οι Ισπανοί πήραν αυτό που ήθελαν κερδίζοντας το σετ 22-25 σε 26’ με αποτέλεσμα να προηγηθούν 0-1 σετ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο