Τώρα που πήραν φόρα, θέλουν νίκη και με... Λετονία

Η Εθνική Ανδρών εντυπωσιάζει στη Λευκωσία στο πλαίσιο του Δ' Προκριματικού Ομίλου μετά τις δυο νίκες επί Ισπανίας και Μολδαβίας. Ωστόσο, οι ελπίδες μας για πρόκριση εξανεμίστηκαν αφού στη σημερινή τελευταία αγωνιστική του Ομίλου δεν προλαβαίνουμε Λετονούς, Ισπανούς ίσως και Μολδαβούς.

Ωστόσο, οι μάγκες του Jorge Cannestracci θα δώσουν και απόψε στις 20:00 τη μάχη απέναντι στην Εθνική Λετονίας με στόχο την τρίτη σερί νίκη. Η Εθνική στο φινάλε δεν θα φοβηθεί ούτε αυτό τον αγώνα και το μόνο που προβληματίζει τον Jorge Cannestracci είναι η κούραση που κουβαλούν οι παίκτες μετά την τιτάνια προσπάθεια με Ισπανία και το σχεδόν δυόμισι ωρών αγώνα με τη Μολδαβία.

Οι πετοσφαιριστές μας θα ξεκουραστούν και ο Ιταλοαργεντινός κόουτς μαζί με τον βοηθό του Λούη Λοϊζου θα αναλύσουν σε βίντεο τη Λετονία. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με τελευταία προπόνηση - χαλάρωμα στη Σάλα του «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» το πρωί της Κυριακής.

Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη και σε αυτό τον αγώνα τόσο για να ενθαρρύνει την ομάδα μας για τη νίκη απέναντι σε μια πολύ δύσκολή ομάδα που θέλει μόνο νίκη, όσο και για να χειροκροτήσει τους λεβέντες πετοσφαιριστές μας για την εκπληκτική πορεία που κάνουν. Οι 550 θεατές που βρέθηκαν το Σάββατο στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στήριξαν την Εθνική.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο