Πάνε στην Αυστραλία Ντάρια και Μαριώτα!

Τη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα τους θα έχουν την επόμενη εβδομάδα τα δυο αστέρια μας στην άμμο Daria Gusarova και Μαριώτα Αγγελοπούλου.

Οι δυο πρωταθλήτριες που το 2019 έθελξαν με την απόδοσή τους θα ταξιδέψουν στην πόλη Gold Coast της Αυστραλίας (έγιναν οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες) όπου θα συμμετάσχουν στο τουρνουά World Tour Star 3. Η δράση αρχίζει την Τρίτη 17 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 22 Μαρτίου στην Coolangata Beach. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία εάν αναλογιστούμε ότι λόγω των πόντων που εξασφάλισαν βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

Η Daria Gusarova βρίσκεται στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης για αθλήτριες κάτω των 18 ετών, ενώ το 2019 ανέβασε την Μαριώτα Αγγελοπούλου πολύ ψηλά στη διεθνή κατάταξη. Σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ η Gusarova δήλωσε ότι όνειρό της είναι να αγωνιστεί σε τουρνουά Star 3 και θα έχει την ευκαιρία να το πράξει.

Στο κυρίως ταμπλό του Star 3 του Gold Coast Μαριώτα και Daria θα αναμετρηθούν με τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου Beach Volley.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο