«Κυρίες» στη Λεμεσό

«Κυανόλευκο» ήταν το πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Η πρωταθλήτρια και κάτοχος του Σούπερ – Καπ Ανόρθωση πέρασε από τη Λεμεσό και στην πρεμιέρα κέρδισε την φιλόδοξη και ενισχυμένη Robo Μarkets ΑΕΛ στο «Νίκος Σολωμονίδης με 3-0. Σπουδαίο ομολογουμένως διπλό για την ομάδα του Αλ. Μπόσκοβιτς απέναντι στην ομάδα του Πρωτοψάλτη που θέλει να κάνει έντονη την παρουσία της φέτος.

Η «Μεγάλη Κυρία» κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό στο ντέρμπι της πρεμιέρας και κατόρθωσε, παρά την πίεση της πολύ καλής Robo Markets ΑΕΛ, να ξεφύγει και να πάρει το σετ με 25-17 κάνοντας το 0-1.

Ακόμα καλύτερο ήταν το δεύτερο σετ του ντέρμπι, αφού οι «γαλαζοκίτρινες» του Σπύρου Πρωτοψάλτη έδειξαν αποφασισμένες να διεκδικήσουν το σετ. Η Ανόρθωση όμως, πιο έμπειρη, κατάφερε να πάρει το σετ με 25-21 και «έγραψε» το 0-2 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν εξίσου ελκυστικό με την Ανόρθωση όμως να κατορθώνει να επιβάλλεται κερδίζοντας με 25-22 και το ντέρμπι με 3-0 σετ.

Γήπεδο «Νίκος Σολωμονίδης»: Robo Markets ΑΕΛ – Ανόρθωση 0-3 (17-25, 21-25, 22-25)

Robo Markets ΑΕΛ(ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Σπύρου, Ζελένοβιτς, Πεχλιβάνη, Μάγκντιτς, Τζέλιτς,Παύλου – Λίμπερο: Στεφάνου. – Αλλαγές: Κατσουνωτού, Κωνσταντίνου.

AΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Κιγιάκοβα, Χαραλάμπους, Βασιλείου, Καετάνο, Σταυρινίδου, Ράντονιτς – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Ριαλά, Κακουρή.

«Έδειξε τα δόντια» της η Τεχνοοικία ΑΕΚ

Σάλα Δερύνειας: Αναγέννηση Δερ. – Τεχνοοικία ΑΕΚ 0-3 (09-25,19-25, 14-25)

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ έδειξε τα «δόντια» της από την πρεμιέρα. Οι «κιτρινοπράσινες» πέρασαν από την Σάλα της Δερύνειας επικρατώντας εύκολα της τοπικής και φιλόδοξης Αναγέννησης Δερύνειας με 3-0 σετ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Η Αναγέννηση αιφνιδιάστηκε στο πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια ανέβηκε και έδειξε καλά στοιχεία.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ ήταν ανώτερη στο πρώτο σετ και «καθάρισε» με 25-09 και προηγήθηκε με 1-0 μέσα στην Σάλα της Δερύνειας.

Πολύ ενδιαφέρον ήταν το δεύτερο σετ, αφού οι «πράσινες» ήταν άκρως ανταγωνιστικές και δυσκόλεψαν τις «κιτρινοπράσινες». Μετά από ένα πολύ καλό σετ οι Λαρνακείς πήραν το σετ με 25-19 και διεύρυναν το προβάδισμά τους σε 2-0 σετ. Το τρίτο σετ η ομάδα του Πέτροβιτς έπαιξε σοβαρά και κέρδισε 25-14 ολοκληρώνοντας την νίκη της με 3-0 σετ.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν 110 θεατές.

Από: ΚΟΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο