Μεγάλο ντέρμπι απόψε στο "Κίτιον"

Μεγάλο ντέρμπι απόψε στο κλειστό της Λάρνακας με τις δυο ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο. Εάν κρίνουμε στη βάση των όσων παρουσίασαν οι δυο ομάδες στο Σούπερ – Καπ στις 09 Οκτωβρίου με την Ανόρθωση να κερδίζει 3-2 τότε θα γίνει εντυπωσιακός αγώνας. Η τριπλή παραλλαγή είναι απαραίτητη.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ άρχισε φουριόζα τη σεζόν κερδίζοντας εκτός δυο πολύ καλές ομάδες το ΘΟΙ και την Αναγέννηση Δερ. Η ομάδα του Αλ. Πέτροβιτς είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και θέλει στη Λάρνακα να πάρει το ντέρμπι. Οι «κιτρινοπράσινες» διαθέτουν σπουδαία εξάδα και πολύ ισχυρό πάγκο και ο Σέρβος προπονητής έχει μια γκάμα ποιοτικών λύσεων παντού.

Εάν παρακινδυνεύσουμε την εξάδα ο κ. Πέτροβιτς θα παρατάξει τις: Γκόγκιτς, Λοβ, Στρίμερ, Ν. Στυλιανού, Αιμ. Δημητρίου, Δημητρίου με λίμπερο την Ελ. Μοσφιλιώτη

Η Ανόρθωση διαθέτει μπόλικο ταλέντο στην ομάδα της και πάει στη Λάρνακα με το ψυχολογικό προβάδισμα της νίκης στο Σούπερ – Καπ. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Μπόσκοβιτς δημιούργησε θετική παράδοση στη Λάρνακα. Οι «κυανόλευκες» θέλουν το διπλό για να γίνουν αφεντικό στις μεταξύ των δυο ομάδων αναμετρήσεις.

Η πιθανή εξάδα του Μπόσκοβιτς είναι: Βασιλείου, Καετάνο, Ράντονιτς, Κιγιάκοβα, Σταυρινίδου, Χαραλάμπους με λίμπερο την Χρ. Δαϋίδ.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους: Χρίστο Μαϊφόσιη και Ανδρέα Δανιήλ ως διαιτητές. Παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο Παντελής Τοφής και Παρατηρητής Αγώνα ο Α. Καλλής.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο