Δεύτερο τρίποντο ο ΑΠΟΚ

Β Γυναικών: Δεύτερο τρίποντο ο ΑΠΟΚ και πρωτιά στο Β Όμιλο

O AΠΟΚ πέτυχε δεύτερη σερί νίκη στο πλαίσιο του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Β Κατηγορίας. Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου  κέρδισε τον Ροτσίδη Μάμμαρι με 3-0 σετ και ανέβηκε στην κορυφή του Ομίλου με 06 βαθμούς.

Η ομάδα του Αθλητικού Πανεπιστημιακού Ομίλου κέρδισε τα σετ με 25-12, 25-19 και 25-22 με τον Ροτσίδη που έχασε για δεύτερη φορά να προσπαθεί για το καλύτερο.

Β’ Όμιλος

Στο μοναδικό παιχνίδι του Β’ Ομίλου που έγινε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 η «ΝCMA» Νέα Σαλαμίνα κέρδισε στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου τον Πανιδαλιακό με 3-0  Η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε αγώνα μετά το 1985 χρονιά που σταμάτησε το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών

Οι «ερυθρόλευκες» «καθάρισαν» τον αγώνα με άνεση (25-10, 25-14, 25-07). Η ομάδα του Ιδαλίου μετρά μια νίκη και μια ήττα.

Η 2η αγωνιστική του Ομίλου θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου με τον αγώνα Άρης Πολεμίου – Ανόρθωση Πετ.στο Γυμνάσιο Πολεμίου.

Η βαθμολογία (2η αγωνιστική)

Επιτροπή Πρωταθλημάτων: Ανασκόπηση των πεπραγμένων στις  πρώτες αγωνιστικές

Τα πρώτα στοιχεία από τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων ανέλυσε η Επιτροπή Πρωταθλημάτων την Πέμπτη σε συνεδρία της. Μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής στην Α Κατηγορία  σε Άνδρες και Γυναίκες, αλλά και της 2ης στη Β Κατηγορία υπάρχει ικανοποίηση για τα όσα έγιναν.

Η Επιτροπή  συζήτησε διάφορα τεχνικής φύσεως θέματα όπως τις αναβολές αγώνων και τον τρόπο υποβολής των αιτημάτων από τις ενδιαφερόμενες ομάδες Ακόμα συζητήθηκε η λειτουργία του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνος που αποτελεί μια «επανάσταση» στο κυπριακό βόλεϊ και όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τον τρόπο εφαρμογής, ενώ τέθηκαν  τρόποι βελτίωσης.

Ταυτοχρόνως, συζητήθηκε η καταλληλότητα των γηπέδων αφού υπάρχουν ορισμένα γήπεδα που δεν είναι αδειοδοτημένα. Εκφράζεται άποψη ότι θα λάβουν το συντομότερο άδεια για την τέλεση αγώνων (π.χ. Νεάπολη – Επιστροφή, Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως και Τεχνική Σχολή Αυγόρου). Παράλληλα, σε κάποια άλλα γήπεδα («ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ», «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» και νέο Γήπεδο Παραλιμνίου υπάρχουν προβλήματα που χρήζουν επιδιόρθωσης.

Όπως λέχθηκε κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων U20 Εφήβων (09-12 Ιανουαρίου) και U17 Κορασίδων (09-12 Ιανουαρίου) δεν θα προκύψουν αναβολές αγώνων.

Εξάλλου, σε μια άλλη απόφαση εντός Νοεμβρίου προγραμματίζεται συνάντηση παρατηρητών, διαιτητών και των σωματείων Α Κατηγορίας με την ΚΟΠΕ.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο