Όταν αντέδρασε… κέρδισε

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1 (22-25, 25-19, 25-12, 25-18)

Η αντίδραση του UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου μετά την «ψυχρολουσία» του 0-1 και τα «κενά» διαστήματα της Ομόνοιας καθόρισαν τα δεδομένα στον αγώνα των δυο ομάδων που έγινε στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα του Περόπουλου με την πρώτη της νίκη ανέβηκε στην εξάδα, ενώ η Ομόνοια που εξασφάλισε το πρώτο της σετ ήταν πολύ ανταγωνιστική, αλλά δεν τα κατάφερε.

Πολύ καλό ήταν το πρώτο σετ με τις δυο ομάδες να εναλλάσσοντται στην υπεροχή. Η Ομόνοια με την ενσωμάτωση της Μακλάσκι πρόσθεσε εμπειρία και κατάφερε να ξεφύγει για να κερδίσει με 22-25 σε 25’ κάνοντας το 0-1 και γράφοντας το πρώτο σετ στο πρωτάθλημα.

Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου σε ένα κλειστό σετ πατούσε σχετικά καλύτερα στο παρκέ και εξασφάλίσε μια μικρή διαφορά 11-08. Η Ομόνοια αντέδρασε ισοφάρισε 14-14 και έδωσε άλλη τροπή με τις δυο ομάδες να αλληλοεξοντώνονται. Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου ανέκτησε την πρωτοπορία 22-19 . Το σερί των Αυγοριτών συνεχίστηκε για να κερδίσουν 25-19 σε 23’ ισοφαρίζοντας τον αγώνα.

Καμιά σχέση με τα δυο προηγούμενα δεν είχε το τρίτο σετ. Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου ήταν εκπληκτικό προηγήθηκε από τα αρχικά στάδια 05-01, εξασφάλισε με την πάροδο του χρόνου διαφορά 17-07. Τελικά, παρά την προσπάθεια της Ομόνοιας, το UCLan Cyprus  ΘΟΙ Αυγόρου κέρδισε το σετ με 25-12 σε 21΄και προηγήθηκε 2-1.

Η ομάδα του Αυγόρου προηγήθηκε στο τέταρτο σετ 20-16. Ένα μεγάλο «νεκρό» διάστημα της Ομόνοιας ήταν αρκετό για το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου να κερδίσει με 25-18 σε 26’ και να πάρει τον αγώνα.

 UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (ΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ): Mπλιάντζου, Jocic, Μιχαήλ, Radisic, Χρίστου, Ευσταθίου – Λίμπερο: Παπαδοπούλου – Αλλαγές: Όθωνος.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Ν. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ): Μαριόλα, Popolitova Mακλάσκι, Proovel, Αντωνίου, Καυκαρίδου – Λίμπερο: Τσίρακου – Αλλαγές: Οnuki- Χαραλάμπους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο