«Μα καλά είστε του φόρου εισοδήματος»;

Ξέσπασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο. Ο Πέτρος Μελαΐσης, εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, απάντησε σε όσους δημιουργούν σενάρια λόγω των δανεικών παικτών που έχει η Πάφος από τον Απόλλωνα. 
Μεταξύ άλλων ανέφερε:  

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:
«Είδατε τα πρώτα δείγματα γραφής. Είμαστε αισιόδοξοι. Δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα. Η Πάφος, παρόλο που έδωσε μόνο έναν αγώνα, έδειξε τι θα ακολουθήσει. Οι επιλογές που κάναμε είναι πρωτοκλασάτες και με αυτά που βλέπουμε στις προπονήσεις θεωρούμε ότι έχουμε ανταγωνιστικό σύνολο».

Οι ενδείξεις είναι θετικές... 

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αβεβαιότητες. Η ομάδα έχει πολύ καλό σύνολο. Δεν είναι τυχαία η δήλωση του προέδρου πως διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα. Έχουμε τον βασικό εν ενεργεία επιθετικό της Σλοβακίας και ο Ντούρις της Ανόρθωσης είναι στον πάγκο.  Έχουμε κι ΄άλλους παίκτες, όπως ο Μπεριγκό που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Δεν είναι εύκολο να αποκτηθούν από κυπριακές ομάδες τέτοιοι ποδοσφαιριστές».
 

Στην συνέχεια ακολούθησε το ξέσπασμα του Πέτρου Μελαΐση: 

«Ίσως κάποιους να ενοχλεί το ότι εδραιώθηκε η Πάφος. Αναφέρομαι κυρίως κατά ΜΜΕ και για πολλούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Μας ενοχλεί και το σενάριο αν θα παίξουν ο Πολίτσι, ο Ζάντερ και ο Καρώ επειδή τους πήραμε από τον Απόλλωνα. Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν σενάρια και ερμηνείες περί άλλων. Το τελευταίο διάστημα παίρνω αυτά τα ερωτήματα. Ή πόσα τους πήρατε; Μα καλά είστε του φόρου εισοδήματος και θα πούμε πόσα τους πήραμε;»

Τέλος είπε: «Θα έχουμε μια πολύ καλή παρουσία στο Τσίρειο και νομίζω θα έχουμε μαζική παρουσία φιλάθλων. Θα είναι η μεγαλύτερη μετάβαση Παφίτων».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο