Παραιτήθηκε σε ένα μήνα ο Σκόουλς!

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αναλάβει την ομάδα της 4ης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου για 18 μήνες, ωστόσο παραιτήθηκε σήμερα έπειτα από μόλις 31 ημέρες!

Αυτή ήταν η πρώτη δουλειά στην προπονητική καριέρα του πρώην άσου των «Κόκκινων Διαβόλων» και μάλιστα στην πόλη καταγωγής του.

Στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε, ο Πολ Σκόουλς σημειώνει: «Με μεγάλη θλίψη αποφάσισα να αφήσω το σύλλογο άμεσα. Ήλπιζα κατ’ ελάχιστο να δω το συμβόλαιό μου για 18 μήνες σαν τεχνικός του συλλόγου που υποστηρίζω όλη μου τη ζωή να εξαντληθεί. Οι οπαδοί, οι παίκτες, οι φίλοι και η οικογένειά μου ήξεραν πόσο ενθουσιασμένος και περήφανος ήμουν να κατέχω αυτή τη θέση.

Στο μικρό διάστημα που ανέλαβα έγινε σαφές δυστυχώς, πως δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω όπως σκόπευα και όπως οδηγήθηκα να πιστεύω πριν δεχθώ αυτό το ρόλο. Εύχομαι στους οπαδούς, στους παίκτες και στο επιτελείο, που υπήρξαν υπέροχοι, τα καλύτερα για τη συνέχεια της σεζόν. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να υποστηρίζω το σύλλογο ως οπαδός».

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο