Γλυκάθηκε και... δυσκολεύεται να καθίσει πάλι σε πάγκο ο Βενγκέρ!

Κάποτε δήλωνε ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί τη ζωή του μακριά από το ποδόσφαιρο. Τώρα πλέον, έχει... γλυκαθεί με την ηρεμία και τον ελεύθερο χρόνο! Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι σίγουρος πως θα επιστρέψει στο προσκήνιο, ίσως όμως να μη γίνει αυτό από τη θέση του προπονητή...

Ο Αλσατός κόουτς, τον περασμένο Μάιο, έριξε τους τίτλους τέλους μια τρομερής θητείας στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, όπου και βρισκόταν επί 22 χρόνια.

Έκτοτε, φροντίζει να παρακολουθεί συνεχώς ποδόσφαιρο, να σχολιάζει μεγάλες αναμετρήσεις από τηλεοπτικά στούντιο, να τρέχει 8 χλμ. Κάθε μέρα με τις φόρμες που κράτησε από τους «κανονιέρηδες» και φυσικά περνάει πολύ χρόνο με αγαπημένα του πρόσωπα και φίλους.

Όλη αυτή η καθημερινότητα τον άλλαξε και παραδέχεται πως πλέον του είναι δύσκολο να πάρει απόφαση να επιστρέψει στον πάγκο, αν και εμφανίστηκε σίγουρος για το come-back του στο ποδόσφαιρο. Αν και το πιθανότερο είναι να το κάνει από ένα νέο πόστο...

«Ήταν πολύ περίεργο στην αρχή, αλλά το μυαλό μου ήταν αρκετά εκπαιδευμένο ώστε να θέσω νέο στόχο για αυτό που ακριβώς ήθελα να κάνω. Σκεφτόμουν “πρέπει να γυρίσω τόσο γρήγορα πίσω σε αυτή την δύσκολη θέση;”. Δεν είναι τόσο οι δυσκολίες, όσο το γεγονός πως μόλις ξεκινήσεις να δουλεύεις ως προπονητής, τελείωσαν όλα τα υπόλοιπα. Περίμενα και κάθισα δυο – τρεις μήνες και τώρα... μου είναι δύσκολο να επιστρέψω!

Το σίγουρο είναι ότι θα ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο, δεν ξέρω όμως από ποια θέση κι αν θα είμαι προπονητής ή θα έχω κάποιο άλλο πόστο. Έχω ακόμα την επιθυμία για να βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο και καλούμαι ν' αποφασίσω τώρα που γνωρίζω την τροπή που μπορεί να πάρει η ζωή μου ξανά...» ήταν τα λόγια του Βενγκέρ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο