Αιχμές για τη συμπεριφορά του Ριμπερί από τον Φαν Χάαλ

Ο Λουίς φαν Χάαλ παραχώρησε συνέντευξη στην "Equipe" και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διάστημα που ήταν προπονητής της Μπάγερν, αφήνοντας αιχμές για τον Φρανκ Ριμπερί.

Σαφείς αιχμές για τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία του Φρανκ Ριμπερί άφησε ο Λουίς φαν Χάαλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Equipe". Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη διετία που κάθισε στον πάγκο της Μπάγερν, κάνοντας ειδική μνεία στο Γάλλο μεσοεπιθετικό.

"Ο σταρ μίας ομάδας έχει ένα κύρος τόσο στο σύλλογο όσο και στα αποδυτήρια. Πολλοί έλεγαν πως δεν έχω την ικανότητα να διαχειριστώ προσωπικότητες και σταρ. Είναι λάθος. Τα πάντα εξαρτώνται από το αν ένας παίκτης θέλει να αποτελεί μέρος ενός συνόλου. Έχω προπονήσει τον Φίγκο και τον Ράικαρντ όταν ήταν 30+ ετών. Στα 34, ο Ράικαρντ ήταν ανοικτός στις ιδέες μου. Δεν χρησιμοποιούσε το κύρος του για προσωπικούς σκοπούς. Τέτοιοι παίκτες είναι πιο χρήσιμοι, παρότι είναι σταρ. Ο Φίγκο ήταν ένας σταρ. Ο Ριμπερί δεν ήταν. Σκεφτόταν περισσότερο τον εαυτό του, παρά την ομάδα", ήταν το σχόλιο του Φαν Χάαλ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο