Νταβίντ Λουίζ: «Καλή τύχη Τσέλσι, για πάντα στην καρδιά μου»!

Με σεβασμό αναφέρθηκε στην Τσέλσι και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, ο Νταβίντ Λουίζ, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τους «μπλε» μετά και την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στην Άρσεναλ.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ κόστισε 8 εκατομμύρια λίρες στους «κανονιέρηδες» και έφυγε πολύ απότομα από τους «μπλε», με τους οποίους είχε ανανεώσει μόλις τον περασμένο Μάιο, εκφράζοντας και συναισθήματα αγάπης προς το κλαμπ!

Έχοντας υποχρέωση να γράψει κάτι για τα εφτά χρόνια (σε δυο διαφορετικές θητείες) στην Τσέλσι, το έκανε με πολύ σωστό τρόπο, γράφοντας:

«Είναι η μέρα που πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνοδεύτηκε η ιστορία μου στην Τσέλσι. Ήταν υπέροχα χρόνια και πάντοτε προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς, όλους τους προπονητές που είχα σε αυτά τα εφτά χρόνια στα οποία εκπροσωπούσα την ομάδα. Ευχαριστώ το ιατρικό τιμ και την ομάδα των προπονητών, τους υπαλλήλους στην κουζίνα, τους φίλους μου που φρόντιζαν για τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο, τους φίλους μου από τους άνδρες ασφαλείας... Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους! Με τον καθένα σας ξεχωριστά έχω ιστορία και έχω χτίσει πραγματικές φιλίες. Εύχομαι καλή τύχη σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ. Θα σας έχω στην καρδιά μου. Ο Θεός να σας ευλογεί...».

Πάντως, δεν θα βοηθήσει και πολύ όλο αυτό, αφού, οι οπαδοί της Τσέλσι έχουν ήδη ξεκινήσει εκστρατεία... αρνητικής κριτικής για το εστιατόριό του στο Λονδίνο, ως μια μικρή εκδίκηση για την επιλογή που έκανε!

Πηγή: Gazzetta.gr

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο