Τη γλίτωσε η Σίτι από τη FIFA, «βράζουν» οι οπαδοί της Τσέλσι!

Οι πρωταθλητές Αγγλίες καλούνται να καταβάλλουν 315.000 λίρες για παραβίαση των κανονισμών περί διεθνών μεταγραφών παικτών κάτω των 18.

Η «FIFA» έκρινε πως υπήρξε παραβίαση του άρθρου 19, μεταξύ άλλων, και στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η πειθαρχική επιτροπή έλαβε υπόψη το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι αποδέχτηκε τις ευθύνες της και επέβαλε στο σύλλογο πρόστιμο 370.000 ελβετικών φράγκων».

Από την πλευρά της η αγγλική ομάδα αποδέχεται το πρόστιμο, μέσω δελτίου Τύπου που εξέδωσε, ενώ προσθέτει ότι: «Όλες οι παραβιάσεις έλαβαν χώρα πριν από το Δεκέβριο του 2016, όταν ετέθη το ζήτημα περί καθοδήγησης σχετικά με την ερμηνεία των διατάξεων. Έκτοτε η Μάντσεστερ Σίτι έχει συμμορφωθεί πλήρως».

Υπενθυμίζουμε ότι η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου είχε επιβάλλει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους στην Τσέλσι τον περασμένο Φεβρουάριο, για παραβιάσεις σε περιπτώσεις μεταγραφών 29 νεαρών παικτών. Οι «Μπλε» είδαν και την έφεσή τους να απορρίπτεται τον Ιούνιο και έκτοτε έχουν γνωστοποιήσει την προσφυγή τους στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (σ.σ. «CAS»). «Βράζουν» στο «Νησί» οι οπαδοί της Τσέλσι, μιλώντας για... δύο μέτρα και δύο σταθμά!

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο