«Έχασα την εμπιστοσύνη μου προς τη διοίκηση»

Ο Ισπανός τεχνικός, Ράφα Μπενίτεθ, μίλησε για τις διαπραγματεύσεις του το φετινό καλοκαίρι με τη διοίκηση της πρώην ομάδας του, καταλήγοντας ότι έχασε την εμπιστοσύνη του έπειτα από μη εκπλήρωση των υποσχέσεων των διοικούντων.

Μέσω της στήλης του που διατηρεί στο «The Athletic», ο Μπενίτεθ αναφέρθηκε στις συζητήσεις του με τη διοίκηση της Νιουκάστλ, πριν τη λήξη του συμβολαίου του και την πρόσληψη του Στιβ Μπρους στη θέση του.

«Η διοίκηση της Νιουκάστλ είχε μπροστά της έναν χρόνο για να διευθετήσει το θέμα του συμβολαίου μου. Όταν συναντηθήκαμε στα τέλη της προηγούμενης περιόδου δεν μου έκανε πρόταση που μπορούσα να δεχτώ. Μου είπαν ότι δεν ήθελαν να επενδύσουν στις ακαδημίες ή στο προπονητικό κέντρο.

Η σκέψη τους ήταν να αποκτούν παίκτες κάτω των 24 ετών και με αυτό εγώ θεώρησα ότι το μπάτζετ δεν θα έφτανε για να διεκδικήσουμε μια θέση στην πρώτη 10αδα της βαθμολογίας. 

Τρία χρόνια μετά από ανεκπλήρωτες υποσχέσεις δεν μπορούσα να τους εμπιστευτώ άλλο» τα όσα έγραψε ο Μπενίτεθ.

Ενδεχομένως αυτή του η ανάρτηση να ήταν απάντηση στις δηλώσεις του Μάικ Άσλεϊ, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως ο Ισπανός έβαζε τα χρήματα πάνω από το σύλλογο και γι'αυτό ανέλαβε ομάδα του πρωταθλήματος της Κίνας.

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο