Τι συμβαίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο με το εμπορικό της όνομα να βρίσκεται στη κορυφή της λίστας όσο αφορά τα καλύτερα brand. Παρόλα αυτά στη μετα- Φέργκιουσον εποχή οι «κόκκινοι διαβόλοι» δυσκολεύονται πολύ να βρουν ξανά το DNA του νικητή που τους χαρακτήριζε.

Δεν είναι ότι έχουν πάει κακοί προπονητές στη Γιουνάιντετ μετά την αποχώρηση του προπονητή θρύλου της ομάδας. Είναι περισσότερο το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές που προορίζονταν για ηγέτες της ομάδας πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Ποδοσφαριστές όπως οι Φαλκάο, Καγκάβα, Ντι Μαρία, Αλέξις Σάντσες , Ρομέλου Λουκάκου είναι μόνο μερικά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας στην ομάδα. Ενώ η τελευταία μεγάλη μεταγραφική επιτυχία πριν τον Πογκπά για τους «μπέμπηδες» ήταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.Ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που τη σήμερον ημέρα ο Πολ Πογκπά θεωρείται το μεγάλο αστέρι της ομάδας  θα περίμενε κανείς ότι γύρω του θα κτιστεί η ομάδα. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν δεν δείχνουν σε κανένα σημείο ότι μπορούν να βοηθήσουν να οικοδομηθεί ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Η ομάδα τα τελευταία χρόνια πάσχει από «έλλειψη ταυτότητας» και ο κύριος λόγος είναι ότι λείπουν οι ηγέτες από την ομάδα. Εκείνοι που θα την πάρουν από το χέρι την δύσκολη στιγμή και θα την οδηγήσουν στους δρόμους της επιτυχίας. Είτε λοιπόν ο Σόλσκιερ πρέπει να ανεβάσει την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών, είτε πρέπει να βγει στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη και να φέρει δυο με τρεις παίχτες κλειδιά. Παίκτες που θα ανεβάσουν το σύλλογο στα ψηλά της βαθμολογίας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο