Άνω κάτω η Τότεναμ: Τάσεις φυγής από Ποτσετίνο και Κέιν

Έντονος είναι πλέον ο προβληματισμός στην Τότεναμ, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Η αγγλική ομάδα περιορίζεται στην έβδομη θέση της Premier League, ενώ άρχισε την σεζόν με ενθουσιασμό και... φόρα από την συμμετοχή της στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.

Τώρα όμως, όπως αναφέρει σε σχετική ανάλυσή της η εφημερίδα Daily Mail, η Τότεναμ έχει πολλά μέτωπα να διαχειριστεί: από τις τάσεις φυγής αστεριών της, στην δυσαρέσκεια του Ποκετίνο για την διοίκηση και του Κέιν για την... απουσία τίτλων.

«Ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν, είναι ότι πολλοί παίκτες σκέφτονται να εγκαταλείψουν το σύλλογο. Ο Κριστιάν Έρικσεν έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να φύγει το επόμενο καλοκαίρι, όπως και οι συμπαίκτες του Τόμπι Αλντερβάιρελντ, Γιαν Βερτόνγκεν και Ντάνι Ρόουζ. Αυτοί οι παίκτες προσπάθησαν πριν από λίγους μήνες να φύγουν χωρίς επιτυχία, οπότε έπρεπε να μείνουν αναγκαστικά κάτω από τις εντολές του Ποκετίνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η αγγλική εφημερίδα.

«Ο Αργεντινός προπονητής είναι πολύ δυσαρεστημένος για τον τρόπο διαχείρισης της διοίκησης. Η σχέση του με τον πρόεδρο Λίβι είναι όλο και πιο έντονη και αρκετές μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη ήδη τον έχουν στο στόχαστρό τους.

Τέλος, είναι γνωστό ότι ο Χάρι Κέιν δεν είναι ευχαριστημένος. Ο αγγλικός επιθετικός είναι σαφές ότι θέλει να κερδίσει τίτλους: «Το πιο σημαντικό είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Χρόνο με το χρόνο σημειώσαμε πρόοδο, αλλά δεν έχουμε να δείξουμε τίποτα», έχει παραδεχθεί. Στα 26 του είναι ένας από τους πιο περιζήτητους επιθετικούς. Η αποχώρηση του θα ήταν η αρχή και το τέλος του κύκλου στην Τότεναμ».

Πηγή: ΑΠΕ

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο