Συγκλονίζει: "Εγινα πατέρας στα 14, έπρεπε να παίξω ποδόσφαιρο"

Ο Γουέσλεϊ της Άστον Βίλα ήταν πατέρας δύο παιδιών στα 16 του χρόνια και πέρασε πολλά μέχρι να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Λόγια καρδιάς από τον Γουέσλεϊ της Άστον Βίλα. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος έμεινε ορφανός από πατέρα στα 9 του χρόνια και έβλεπε τη μητέρα του να πασχίζει να θρέψει εκείνον και τ' αδέρφια του. Μάλιστα, αναγκάστηκε να δουλέψει κι εκείνος, παράλληλα με την προσπάθειά του να γίνει ποδοσφαιριστής.

Η ζωή του, όμως, πήρε εντελώς διαφορετική τροπή, καθώς στα 14 έγινε πατέρας! Ο γιος του αποτελεί το κίνητρο της ζωής του όπως είπε στην συγκλονιστική του συνέντευξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιθετικός της Άστον Βίλα στα 16 του είχε και δεύτερο παιδί, μία κόρη.

"Εγινα πατέρας στα 14. Ήταν δύσκολα γιατί ήταν το διάστημα που προσπαθούσα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δούλευα το πρωί και τ' απογεύματα πήγαινα για προπόνηση. Τα παιδιά μου είναι κίνητρό μου. Πρέπει να σκέφτομαι την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και την μητέρα μου.

Παίρνω την μητέρα μου τηλέφωνο κάθε μέρα μετά την προπόνηση. Η μητέρα μου είναι τα πάντα για μένα, έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν εννιά και προέκυψαν τεράστιες δυσκολίες. Δούλευε όλη μέρα για να μας φροντίσει και τώρα εγώ θέλω να κάνω τα πάντα για εκείνη".

Στη συνέντευξή του στο Sky Sports ο Γουέσλεϊ ανέφερε πως χρειάστηκε να περάσει από πολλά δοκιμαστικά μέχρι να καταλήξει να παίζει στην Σλοβακία για λογαριασμό της Τρέντσιν. Ένα χρόνο μετά από την εμπειρία της Σλοβακίας, πήρε μεταγραφή για την Μπριζ και από το 2016 έως το 2019 κατάφερε να πείσει με την απόδοσή του ότι άξιζε η Άστον Βίλα να επενδύσει για εκείνον 25 εκατ. ευρώ και να τον κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της.

Πηγή: sports24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο