Έπαιρνε λεφτά από τον Μανέ για να του καθαρίζει τα παπούτσια!

Ο Γιαν Βαλερί αποκάλυψε στο γαλλικό Μέσο «RMC Sport» ότι στα 16 του χρόνια συνήθιζε να καθαρίζει τα παπούτσια του Σαντιό Μανέ και ο Σενεγαλέζος τού έδινε χρήματα για… τις υπηρεσίες του! Επειδή και οι δυο τους μιλούσαν γαλλικά, ο άσος της Λίβερπουλ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προσαρμογή του νεαρού αμυντικού στη νέα του ζωή στον αγγλικό Νότο και στις γιορτές των Χριστουγέννων τον αντάμειβε που κρατούσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια... γυαλιστερά.

Ο πρώην προπονητής της Σαουθάμπτον, Ρόναλντ Κούμαν, ήταν αυτός που είχε καλέσει τον Βαλερί να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα των «Αγίων» και εκεί οι δύο ποδοσφαιριστές ανέπτυξαν τη φιλία τους.

Μιλώντας στους συμπατριώτες του, ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας σημείωσε: «Στη Σαουθάμπτον, όταν είσαι στην ομάδα κάτω των 18, πρέπει να καθαρίζεις τα παπούτσια ενός από τους παίκτες της πρώτης ομάδας και σου δίνουν λίγα χρήματα για αυτό τα Χριστούγεννα.

Μου ανέθεσαν τον Σαντιό Μανέ επειδή μιλούσε γαλλικά και τα αγγλικά μου δεν ήταν και τόσο σπουδαία. Όταν πήγα να προπονηθώ μαζί τους ήμουν 16 και προπονητής ήταν ο Ρόναλντ Κούμαν. Ο Μανέ μού μετέφραζε και μου έδωσε κάποιες συμβουλές που με βοήθησαν στη συνέχεια».

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο