«Υπομονή με το VAR»

Ο επικεφαλής διαιτησίας στο αγγλικό πρωτάθλημα, παρά τα αρκετά παράπονα που εκφράστηκαν από τις ομάδες, δήλωσε πως δε θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στη χρήση του VAR.

Εκπρόσωποι των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ συναντήθηκαν με τον επικεφαλής διαιτησίας, Μάικ Ράιλι, με τον οποίο είχαν μία πολύωρη συζήτηση σχετικά με το VAR, καθώς έχουν πολλά παράπονα από τον τρόπο χειρισμού του.

Ο πρώην διαιτητής συμφώνησε στο ότι απαιτείται βελτίωση στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται το πιο σύγχρονο τεχνολογικό μέσο για τη βοήθεια των διαιτητών, όμως δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά, αλλά δεσμεύτηκε στο να υπάρξει στη συνέχεια μεγαλύτερη ταχύτητα στη λήψη των αποφάσεων, περισσότερη σταθερότητα και καλύτερη επικοινωνία.

Από την πλευρά των συλλόγων, ο εκ των συνιδιοκτητών της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Γκολντ, δήλωσε: «Δε θα υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή τη φετινή σεζόν. Υπήρξε πολλή συζήτηση, αλλά είναι ένα ολοκαίνουργιο σύστημα, επομένως πρέπει να είμαστε λιγάκι περισσότερο υπομονετικοί», με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Άστον Βίλα, Κρίστιαν Πέρσλοου να προσθέτει: «Οι σύλλογοι, όπως όλοι στη σύσκεψη, ανησυχούν πολύ. Το μήνυμά μας δόθηκε στη λίγκα και στους διαιατητές. Περιμένω να δω πραγματικές βελτιώσεις στην ταχύτητα των αποφάσεων, τη σταθερότητα και πάνω από όλα θέλουμε πολύ καλύτερη επικοινωνία για το συμβαίνει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά».

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο