Δεν αποβάλλεται από το Τσάμπιονς Λιγκ η Σίτι!

Δεν θα χάσουν το δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική οργάνωση οι Πολίτες, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ έγκυρου Μέσου.

Το CAS απέρριψε πριν από λίγη ώρα την έφεση που είχε ασκήσει η Μάντσεστερ Σίτι για να μπλοκάρει τις έρευνες της UEFA για το Financial Fair Play και έτσι παραμένει ορατός ο κίνδυνος βαριάς τιμωρίας που μπορεί να φτάσει μέχρι και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Athletic» η απόφαση σχετικά με πιθανή τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι για παραβιάσεις του Financial Fair Play θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα και η τιμωρία θα είναι χρηματικό πρόστιμο.

Η υπόθεση των Πολιτών ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάρτιο, με την UEFA να ερευνά τον αγγλικό σύλλογο. Οι άνθρωποι της Σίτι δήλωναν εξαρχής αισιόδοξοι ότι δεν έχουν ξεπεράσει τα όρια, αλλά η πιθανότητα για ποινή απαγόρευσης μεταγραφών επηρέασε τα μεταγραφικά της πλάνα.

Το ρεπορτάζ της «Athletic» αναφέρει επίσης ότι εφόσον η τιμωρία είναι πράγματι μόνο χρηματικό πρόστιμο, αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα κινηθούν νομικά κατά της Μάντσεστερ Σίτι για να επιτύχουν πιο βαριά τιμωρία.

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο