Ατάκα ο Μουρίνιο: "Δεν δεν θα κάνω τα ίδια λάθη, θα κάνω καινούργια"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής της Τότεναμ ήταν παραπάνω από απολαυστικός. Ατάκες που θα μείνουν στην ιστορία από τον "Special One".

Η "Μουρινιάδα" στην Τότεναμ άρχισε ιδανικά, από την πρώτη συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου ως προπονητή της λονδρέζικης ομάδας. Ο Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να δώσει τίτλους στα Μέσα για τις επόμενες δέκα ημέρες. Οι ατάκες του "Special One" μοναδικές.

Από πού ν' αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Χαρακτηριστική η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για το αν θα κάνει τα ίδια λάθη στην καριέρα του. Απολαύστε: "Δεν θα κάνω τα ίδια λάθη, θα κάνω καινούργια. Δεν θα πω ότι είμαι περισσότερο σε φόρμα, είμαι πάντα σε φόρμα".

Για το γεγονός πως επέλεξε την Τότεναμ, είπε: "Είμαι πεπεισμένος ότι έκανα τρομερή επιλογή. Με κλίμακα το δέκα, δέκα. Η δουλειά; Πολλές φορές τ' αποτελέσματα φέρνουν αυτές τις αποφασίσεις. Το κλαμπ είναι τεράστιο. Ξέρω ότι πιθανότατα έχω την καλύτερη δουλειά στα χέρια μου".

Για την επιλογή του ν' αφήσει τη δουλειά σχολιαστή στο Sky Sports, ερωτηθείς από δημοσιογράφο του δικτύου, ο "Μου" σχολίασε: "Ξέρω πως θα θέλατε να με κρατήσετε στο Sky. Είμαστε φίλοι και γνωρίζετε πολύ καλά ότι το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, εδώ ανήκω".

sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο