Ποκετίνο: «Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο μετά από ένα δεκαήμερο διάλλημα στην Αργεντινή, τόνισε πως είναι ανοικτός σε προτάσεις και έτοιμος να ξαναγυρίσει στους πάγκους.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Αργεντινός προπονητής, Μαουρίσιο Ποκετίνο, για το μέλλον του: 

«Υπάρχουν πολλά κλαμπ και ελκυστικά πρότζεκτ που μπορώ να αναλάβω. Ωστόσο, προς το παρόν το πιο σημαντικό για μένα είναι να καθαρίσει το μυαλό μου, ύστερα από 5,5 υπέροχα χρόνια με την Τότεναμ. Πρόθεσή μου είναι να επιστρέψω και να εργαστώ στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο το να με φανταστώ σε ένα πρότζεκτ στην Αργεντινή. Όμως, για χάρη της οικογένειας μου, θα μπορούσα να δεχτώ και μία πρόταση εδώ.

Τώρα πρέπει να ηρεμήσω για λίγες μέρες και να δω τι συμβαίνει. Δεν είχα πολύ χρόνο για να… χωνέψω αυτό που συνέβη. Η πρώτη μου απόφαση ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή, στο σπίτι μου και να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Ωστόσο, θα γυρίσω στην Ευρώπη, προκειμένου να πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου. Η καλύτερη απόφαση ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή για δέκα μέρες. Στην ηλικία μου δεν χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να… αναρρώσω. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο