Πουλάει την Τσέλσι σε τιμή σοκ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Wall Street Journal και τους Financial Times, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ζητάει 3,6 δις ευρώ για να πουλήσει την Τσέλσι!

Αποτελεί μία από τις κορυφαίες επενδύσεις της ζωής του. Αγόρασε την Τσέλσι το 2003 έναντι 140 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που εκείνη την εποχή έμοιαζε θεόρατο, εξωπραγματικό. 

Μετά από 16 χρόνια, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης, αλλά όχι για όσο κι όσο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Wall Street Journal και τους Financial Times, o Ρώσος κροίσος απέρριψε πρόσφατα πρόταση από τον Αμερικανό επιχειρηματία Τοντ Μπέλι (έχει στην κατοχή του την ομάδα μπέιζμπολ των Los Angeles Dogders) χωρίς να αναφέρεται το ύψος της πρότασης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Αμπράμοβιτς φέρεται να ζητά το αδιανόητο ποσό των 3,6 δις ευρώ για να παραχωρήσει τις μετοχές του, πολύ περισσότερα από την πρόσφατη αξιολόγηση των μπλε από φημισμένο οικονομικό οίκο, που αξιολόγησε την αξία της Τσέλσι στα 2,2 δις ευρώ, πολύ πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης η αξία της οποίας εκτιμήθηκε στα 3,2 δις ευρώ.

sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο