Η μυστική ρήτρα του Γκουαρδιόλα και ο Ποτσετίνο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Daily Mail", ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τους "πολίτες" το καλοκαίρι του 2020. Τι ισχύει με Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Το πρωτάθλημα φαίνεται πως απομακρύνεται υπερβολικά για τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς βρίσκεται στο -14 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και στο -8 από τη δεύτερη Λέστερ. Οι "πολίτες" έχουν στρέψει, ουσιαστικά, την προσοχή τους στο Champions League που αποτελεί τον διακαή πόθο των διοικούντων την ομάδα.

Ωστόσο, αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν ιδανικά, τότε δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξει συζήτηση για το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα στην ομάδα. Τη συγκεκριμένη φημολογία έρχεται να ενισχύσει ένα δημοσίευμα της "Daily Mail", το οποίο αποκαλύπτει πως ο Καταλανός τεχνικός έχει ένα ειδικό όρο στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τη Σίτι το προσεχές καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως έχει υπογράψει μέχρι το 2021.

Βέβαια, για να αποχωρήσει θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Σίτι, αφού υπάρχει συμβόλαιο που τρέχει γι' ακόμα 1,5 χρόνο. Από την άλλη πλευρά, ακόμα κι αν φύγει ο Γκουαρδιόλα στο τέλος της σεζόν, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας έχουν έτοιμη την επόμενη λύση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αρέσει στους διοικούντες το σύλλογο και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση προκειμένου ο Αργεντινός να αποτελέσει τον διάδοχο του Πεπ στην τεχνική ηγεσία.

Πηγή: Gazetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο