Ένα γκολ από αντεπίθεση στο κόρνερ (Ανάλυση)

Όταν ο τελευταίος παίκτης που καλύπτει πίσω, τελικά γλιστράει

Στο παιχνίδι της Chelsea με την Arsenal είδαμε ένα γκολ από αντεπίθεση στο κόρνερ που αξίζει αναφοράς και ανάλυσης. Στην εκτέλεση του κόρνερ η Chelsea όπου αφήνει ένα παίκτη μόνο πίσω και τους επόμενους δύο μπροστά του να τοποθετούνται έξω από την μεγάλη περιοχή.

Εκτελείται το κόρνερ και η μπάλα διώχνεται από την περιοχή με κεφαλιά από παίκτη της Arsenal σε χώρο όπου τρέχει ο σκόρερ που τον καταδιώκουν οι δύο που βρίσκονται έξω από την περιοχή. Ο επιθετικός τρέχει προς το κέντρο με την μπάλα και οι δύο πίσω του "κόβουν" ταχύτητα αφού νομίζουν θα τον σταματήσει ο συμπαίκτης τους που για κακή του τύχη γλιστράει την κρίσιμη στιγμή.

Η συνέχεια ήταν αναμενώμενη με τον παίκτη της Arsenal να βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και να σκοράρει. Θα τα δούμε όλα αυτά πιο κάτω σε φωτογραφίες που επεξεργαστήκαμε στην πλατφόρμα του Wyscout. Στην αρχή φαίνονται οι τρεις τελευταίοι παίκτες της Chelsea, στην συνέχεια που πάει η μπάλα μετά το διώξιμο και τέλος η κρίσιμη στιγμή που γλυστράει ο τελευταίος παίκτης της στον χώρο του κέντρου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο