Λίβερπουλ: «Καλύτερα που πουλήσαμε τον Κουτίνιο»!

Ο τεχνικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Πίτερ Μουρ, ανέλυσε τα οφέλη της -προ διετίας- πώλησης του Φιλιπε Κουτίνιο και ειδικά για την αλλαγή αγωνιστικού στιλ και την απόκτηση του Αλισον.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο έχει δοθεί δανεικός στην Μπάγερν, αλλά ούτε εκείνη σκοπεύει να τον κρατήσει οριστικά στο τέλος της σεζόν. Οπότε, θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, που όμως δεν τον θέλει και επιθυμεί να τον πουλήσει. Εξαιρετικά πιθανό είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, ενώ έχει γραφτεί ακόμα και το σενάριο της Λίβερπουλ. Σε πρώτη φάση όμως στους Reds μόνο λυπημένοι δεν είναι που τον έχασαν πριν από δύο χρόνια. Αυτό τουλάχιστον έσπευσε να επιβεβαιώσει ο τεχνικός διευθυντής τους, Πίτερ Μουρ, αναλύοντας τα οφέλη της τότε πώλησής του:

«Οταν πουλήσαμε τον Κουτίνιο, υπήρξε μία ριζική αλλαγή. Οχι μόνο στο ρόστερ, αλλά γενικότερα στον τρόπο που έπαιζε η ομάδα. Από την αρχή της ήταν ευεργετική αλλαγή, καθώς τότε για παράδειγμα χάσαμε μόνο ένα ματς μέχρι το φινάλε της σεζόν. Δεν θέλω να μειώσω την αξία του, μιας και ήταν υπέροχος σε εμάς. Ωστόσο, έκτοτε παίζουμε καλύτερα, ενώ τα χρήματα που πήραμε από την Μπαρτσελόνα, μας βοήθησαν να αγοράσουμε τον Αλισον και αυτή ήταν η απόλυτα ιδανική προσθήκη».

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο