«Η σεζόν της Πρέμιερ να κηρυχθεί άκυρη αν δεν ολοκληρωθεί»!

Η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ τοποθετήθηκε σχετικά με τη χρονιά της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία βρίσκεται... στον αέρα μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού.

Σχετικά με το τι θα πρέπει να συμβεί σε περίπτωση που κριθεί αδύνατο να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στο κορυφαίο αγγλικό πρωτάθλημα, η Κάρεν Μπρέιντι τόνισε:

«Εφόσον επηρεαστούν οι αγώνες τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στην Τσάμπιονσιπ, η μόνη δίκαιη και λογική απόφαση θα είναι να κηρυχθεί άκυρη όλη η σεζόν».

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει «λουκέτο» στα αγγλικά πρωταθλήματα τουλάχιστον μέχρι τις 4 Απριλίου και το ενδεχόμενο να μην γίνουν ποτέ τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής περιόδου είναι ορατό. Η αντιρπρόεδρος των Σφυριών, η οποία μετέχει σε όλες τις συσκέψεις για τη λήψη αποφάσεων στα θέματα της Πρέμιερ Λιγκ, έγραψε στη Sun:

«Η διακοπή ή ακύρωση της σεζόν ήταν πάντα βέβαιο πως θα συμβεί. Δεν μπορεί να αποφευχθεί η πιθανότητα για όλα τα πρωταθλήματα της αγγλικής ομοσπονδίας, καθώς και της Πρέμιερ Λιγκ, να ακυρωθούν και αυτή η σεζόν να κυρηχθεί ως μη γενόμενη γιατί εάν οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αγωνιστούν τότε τα παιχνίδια δεν μπορούν να γίνουν.

Η Πρέμιερ Λιγκ ελπίζει πως σε τρεις εβδομάδες από τώρα θα καταφέρει να κάνει επανέναρξη στο πρωτάθλημα αλλά αυτό ανήκει στον χώρο των ονείρων.

Οπότε εάν η λίγκα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, αν αγώνες από όλα τα πρωταθλήματα δεν γίνουν, τότε η μόνη δίκαιη και λογική απόφαση θα είναι να κηρυχθεί άκυρη όλη η σεζόν, σαν να μην έγινε ποτέ.

Ποιος γνωρίζει ποιοι θα υποβιβάζονταν ή ποιοι θα κέρδιζαν την άνοδο εάν τα παιχνίδια είχαν διεξαχθεί κανονικά;».

Η Λίβερπουλ απέχει μόλις 2 νίκες από το πρώτο της πρωτάθλημα σε 30 χρόνια

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο