Απολαμβάνει το «ταξίδι» μέχρι το 2023 ο Στίβενς

Την επιθυμία του να συνεχίσει να παίρνει μέρος σε «κάτι ξεχωριστό» εξέφρασε ο 29χρονος, έπειτα από την επέκταση της συνεργασίας του με τις «Λεπίδες».

Ο Έντα Στίβενς, που αφίχθη στο Σέφιλντ το 2017 ερχόμενος από την Πόρτσμουθ, βρισκόταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τελικά συμφώνησε χθες να παραμείνει στο σύλλογο μέχρι το 2023.

«Προφανώς και είμαι ενθουσιασμένος. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω καιρό τώρα, συνεπώς είμαι πολύ ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκε. Σαν γκρουπ, έχουμε χτίσει πάνω στην επιτυχία της περσινής σεζόν, όμως δεν θέλουμε να παραμείνουμε στάσιμοι. Θέλουμε να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο προπονητής χτίζει κάτι ξεχωριστό εδώ. Έχει διατηρήσει τον πυρήνα της ομάδας και τώρα κάνει προσθήκες που θα μας κάνουν πιο δυνατούς και όλοι είναι χαρούμενοι που παίρνουν μέρος σε αυτό το ταξίδι», σχολίασε ο Ιρλανδός διεθνής αμυντικός.

Οι «Λεπίδες» παραμένουν σε συζητήσεις και με τους συμπαίκτες του Έντα Στίβενς, Τζον Ίγκαν και Τζον Λάντστραμ, για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο