Προειδοποιεί για κορωνοϊό: «Μην το πάρετε αψήφιστα – είναι σοβαρό»!

Έκκληση να πάρει ο κόσμος στα… σοβαρά την πανδημία του Covid-19 απηύθυνε ο Άγγλος στράικερ της Γουέστ Μπρομ.

Με τον αριθμό των θυμάτων από τη νόσο να ανεβαίνει τόσο στη Βρετανία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, οι χώροι εστίασης και διασκέδασης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο έκλεισαν χθες επ’ αόριστον. Από την πανδημία έχουν πληγεί οι περισσότερες δραστηριότητες της καθημερινότητας και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το ποδόσφαιρο, με αρκετούς παίκτες και εργαζόμενους στους συλλόγους να διαγιγνώσκονται θετικοί στον νέο κορωνοϊό.

Ο Τσάρλι Όστιν, που βρίσκεται σε εθελούσια κατ’οίκον απομόνωση από όταν ενημέρωσε τους «Baggies» ότι εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, τόνισε τη σημασία της τήρησης των κυβερνητικών συμβουλών και κανόνων:

«Πριν αρχίσω να νιώθω συμπτώματα, ήμουν στο τηλέφωνο με την πεθερά μου και της είπα πως ελπίζω να το πάθω εγώ, αν είναι να συμβεί σε κάποιον στην οικογένειά μας. Ένιωθα πως ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση και υγιής και θα μπορούσα να το χειριστώ. Μια εβδομάδα μετά και θα έλεγα σε όλους, ακόμα και σε εκείνους στα 20 και στα 30 τους: Μην το πάρετε αψήφιστα – είναι σοβαρό»!

«Κατανοώ ότι οι άνθρωποι που δεν το έχουν συνεχίζουν τη ζωή τους. Την περασμένη εβδομάδα, ζούσα τη ζωή μου. Όχι επειδή δεν το έπαιρνα στα σοβαρά. Αλλά αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σοβαρό και θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε αναλόγως.

Αν ο Μικέλ Αρτέτα δεν είχε διαγνωστεί θετικός, θα είχαν γίνει κανονικά οι αγώνες του περασμένου σαββατοκύριακου. Θα προτιμούσα να το κοιτάζαμε τρεις ή τέσσερις μήνες πίσω και να σκεφτόμασταν ότι ήμασταν υπέρ του δέοντος προσεκτικοί, παρά να ανατρέχουμε πίσω τώρα και να σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερο», σημείωσε.

Χθες δημιουργήθηκε σύγχυση με τις δηλώσεις του Τσάρλι Όστιν και η διοίκηση της Γουέστ Μπρομ ξεκαθάρισε ακολούθως με ανακοίνωσή της ότι ο επιθετικός της δεν είχε διαγνωστεί θετικός για Covid-19, προσθέτοντας πως πλέον ο 30χρονος στράικερ έχει αναρρώσει πλήρως από τα συμπτώματα που εμφάνισε.

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο