«Είχα κορονοϊό, ήταν λες και πέρασε από πάνω μου φορτηγό»!

Ξεπέρασε τον ιό όντας σε καραντίνα ο έμπειρος Ισπανός γκολκίπερ.

Ο Πέπε Ρέινα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, Cope, για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό. Τοποθετήθηκε επίσης για το πώς θα καταπολεμηθεί ο Covid-19 και για το αν πρέπει να συνεχιστεί ή όχι το φετινό πρωτάθλημα. 

«Την περασμένη εβδομάδα ήταν η σειρά μου να έχω το μικρόβιο. Ήταν μια διαφορετική εβδομάδα, πήραμε τα μέτρα ώστε να μην κολλήσω τους ανθρώπους που ζουν μαζί μου. Εδώ στην Αγγλία δεν σου κάνουν το τεστ, εκτός κι αν είσαι τρομερά άρρωστος και χρειάζεσαι απαραίτητα νοσοκομείο.

Είχα όλα τα συμπτώματα που περιέγραφαν. Ένιωθα σαν να έχει περάσει από πάνω μου ένα φορτηγό. Αλλά τώρα τα άφησα όλα πίσω μου και νιώθω μια χαρά.

Παρακολουθώ τα νέα από την Ιταλία και την Ισπανία, ακόμη περισσότερο από αυτά της Αγγλίας. Υπάρχει ανησυχία και μας αφορά όλους. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε σωστοί πολίτες και να σεβόμαστε τους κανόνες, όσο πιο δυνατοί είμαστε τόσο πιο γρήγορα θα ξεφορτωθούμε τον ιό. Οφείλουμε να μείνουμε σπίτι και να απομωνοθούμε, ώστε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίσιμη κατάσταση.

Οι ποδοσφαιριστές είμαστε πολύ τυχεροί άνθρωποι, έχουμε μεγάλα σπίτια και κήπους. Σκέφτομαι τους ανθρώπους που μένουν σε διαμερίσματα 70 τετραγωνικών με δύο παιδιά και αυτοί είναι που δείχνουν μεγάλη δύναμη.

Το ποδόσφαιρο έρχεται πια σε δεύτερη μοίρα. Δεν με νοιάζει και πολύ, ειλικρινά. Η υγεία των ανθρώπων είναι πάνω από όλα.

Δεν ξέρω εάν θα παίξουμε ξανά φέτος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν μιλάμε για ημερομηνίες και προθεσμίες. Καταλαβαίνω ότι τα οικονομικά συμφέροντα μπαίνουν στη μέση, αλλά αυτό συμβαίνει παντού. Δεν υπάρχει νόημα στο να παίξουμε χωρίς οπαδούς. Οι φίλαθλοι πρέπει να το απολαμβάνουν. Νιώθουμε πολύ πιο... γεμάτοι με οπαδούς στα γήπεδα. Πέρα από αυτό, ότι κριθεί πιο υγιές και ασφαλές, θα γίνει».

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο