«Μόνο Φαν Πέρσι και Νασρί ήταν στο επίπεδό μου»!

Για τους λόγους που τον έκαναν να φύγει από τους «Κανονιέρηδες» το 2011 μίλησε ο πρώην αρχηγός τους, Σεσκ Φάμπρεγας.

Στην αναμόχλευση ενός θέματος που είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο προχώρησε μέσα από εκτεταμένη συνέντευξη του στο «Arseblog» ο Σεσκ Φάμπρεγας, απαριθμώντας ποικίλους λόγους για την τότε μετακόμισή του στην Μπαρτσελόνα έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών.

«Ήμουν ο αρχηγός, ένιωθα πάντα τρομερή πίεση μέσα μου. Έπρεπε να οδηγήσω την ομάδα στο να κερδίσει κάτι. Έδωσα τα πάντα. Κάποιες φορές συνήθιζα να κλαίω στο σπίτι μου μετά από ήττες. Υπέφερα, ξόδεψα πολλές νύχτες άυπνος υποφέροντας. Να χάνεις ένα ματς και μέσα στο λεωφορείο, έτσι διαλυμένος όπως είσαι, να ακούς μερικούς παίκτες να γελάνε και να σκέφτονται το πού θα πάνε μετά για νυχτερινή έξοδο.

Αυτό γινόταν για πολλά χρόνια. Παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο και διασκέδαζα με αυτό το κομμάτι, όμως πίεζα τον εαυτό μου να ηγηθεί, να κάνω τα πάντα και κάποια στιγμή ένιωσα μοναξιά. Ειδικά τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια, ένιωθα ότι μόνο ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι και ο Σαμίρ Νασρί ήταν στο επίπεδό μου, πνευματικά και τεχνικά, όσο και αν ακουστεί αλαζονικό αυτό που λέω.

Πολλά πράγματα έρχονταν στο μυαλό μου, πρέπει να παραδεχτώ ότι ένιωθα άδειος, ήμουν πνευματικά ξεζουμισμένος, σωματικά το ίδιο, γνωρίζοντας στην ψυχή μου ότι δίνω τα πάντα, ξέροντας για μερικές μεταγραφές που ο σύλλογος μπορούσε να είχε κάνει αλλά δεν έγιναν ποτέ. Βλέποντας κάποιες συμπεριφορές από μερικούς παίκτες και άλλα τέτοια, θέλησα να ψαχτώ για κάτι άλλο. Αν δεν υπήρχαν αυτά, δεν θα είχα αφήσει τότε την Άρσεναλ», εξήγησε ο 32χρονος άσος της Μονακό.

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο